Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Hol találhatnék művelt, de...

Hol találhatnék művelt, de kevésbé beképzelt fiút? 17l

Figyelt kérdés

Nagyon kevés olyant ismerek, aki kicsit is tájékozottabb lenne a világról, vagy egyáltalán lenne saját, önálló véleménye mindenről. Hiába beszélek művekről, hozok elő talán ismertebbnek hitt híreket, vagy olyant, ami után nem is nagyon kell menni, mert gimiben "alapnak" számít tudni róla, mégis felhozom és pislognak értetlenül, hogy "Ahha, biztos." Nem tudnak helyesen írni, borzalmasan unalmasak, mert csak az "Éljünk a mának!" gondolat vezérli őket, buli, pia, haverok, csajozás és sem a múltról nem tudnak semmit, se a jelenről, a jövőt meg nem is tervezik egyáltalán, nemhogy komolyabb kapcsolatot...

Vagy ha mégis összehoz a ritka véletlen egy ilyen fiúval, észre sem vesz, mert olyan "elit" körökben mozog, ahol megszokott, hogy híres embereket ismerünk, tele vagyunk pénzzel, oklevelekkel és díjakkal, és én nem ezt nézem benne, mert kell a fenének, de nekem meg ilyenjeim nincsenek, vagy legalábbis csak kevés és ilyen szinten kevésnek is érzem magam hozzá... Vagy túl komolyak és a legkisebb humort vagy kedvességet már primitívségnek vagy tolakodásnak veszik és talán emiatt, talán más miatt még bizalmasuk vagy igaz barátjuk sincs, így az egész még lehetetlenebb. És igen,ekkor tényleg jön az, hogy észre sem vesz, barátként is rideg és távolságtartó,elvan a saját kis világában, "köreiben", mert neki ez túl átlagos, sőt, talán nem is érdeklik a lányok.(már nem tudom, mit gondoljak) Esetleg rosszul látom és ott az az alternatíva, hogy próbálok lépni, mert azért mégis, de ő még akkor sem mer és itt véget is ér a dolog.

Utálok általánosítani és beskatulyázni másokat, de egyszerűen én még ténylegesen is normális, művelt, korombeli fiúval nem találkoztam... Semmiképp se vegyétek ezt panaszkodásnak, szó nincs erről, csak részleteztem a helyzetet. :D Akinek hasonló a párja, mint akit próbálok megtalálni, hol ismerte meg? Esetleg aki ilyennek érzi magát, hova szokott gyakrabban járni? :)

2014. jan. 4. 16:52
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
kár hogy nem vagy igazi, de van pár jó alapgondolat. dolgozzatok még rajta.
2014. jan. 4. 18:22
 22/25 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező! Leszögezem, hogy lány vagyok.

Először is, az ilyen fiúkat, akiket te keresel, nem ebbena korosztályban fogod megtalálni, hanem 23-tól fölfelé. Nekem sok ilyen ismerősöm van, nagy részük egyetemista és valóban sokan sznobok, vagy beképzeltek, de ez már csak a mellékterméke a tudásnak.:) Amúgy akár én is kiírhattam volna ezt a kérdést, mert tényleg nagyon ritka, hogy valaki nem száll el magától azért, mert egyetemre jár és a későbbiekben jól keres, de ne add fel, mert a tűt mindig meglehet találni a szénakazalban! Én már egyszer megtaláltam, csak sajnos elengedtem. Úgyhogy tapasztalatból mondom, hogy vannak még okos, normális FÉRFIAK. Nem fiúk... köztük és a korosztályodban ne keresgélj, mert felesleges időpocsékolás (persze akinek nem inge, ne vegye magára). Ja és még valami.. ha összeakadsz egy olyan töketlennel, aki nem veszi észre a jelzéseket, akármilyen intelligens, avagy nem tart igényt a társaságodra, azért nem kár! :) Az "elit" körökben mozgók pedig nem azt fogják nézni, hogy neked mennyi pénzed van és honnan jössz, hanem hogy vannak-e céljaid és megtudod-e őket valósítani. De az írásod alapján biztos vagyok benne, hogy te nem az "apuci vagy a pasim majd eltart, én nem tanulok, csak a körmöm festem" kategóriába tartozol. :) Sok szerencsét

2014. jan. 4. 19:21
 23/25 anonim ***** válasza:
Magyarán, aki netán olyan helyzetbe kerül hogy nem fog "jól keresni" az már nem férfi..... brávó :)
2014. jan. 4. 20:43
 24/25 anonim ***** válasza:

De kedves 22-es bőven vannak ilyen fiúk..csak nem feltétlenül a legjobban kinézű,legnépszerűbb páwafiúk között.

Meg persze célzottan kéne keresgélni nem bulikban..

És persze ne vegye magara aki,de a lányok ugyanilyenek..érdekli őket a buli,dugas,sminkelés,facebook és a...ja más nem.

18/F

2014. jan. 4. 23:20
 25/25 anonim ***** válasza:

ja hát ha nem tetszik a véleményem és kitörölteted, akkor jobb ha veszel egy tükröt és megkérdezed tőle ki a legműveltebb lány a vidéken

ez is csak n+1edik mindenpasimocskosdisznó kérdés, vagy valami újabb gagyi kamu

2014. jan. 5. 19:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!