Hogy találhatnék panszexuális beszélgetöpartnert? Sok minden érdekelne a világukkal kapcsolatban.
Figyelt kérdés
2014. jan. 1. 18:59
2/9 A kérdező kommentje:
"a panszexualitás az, ahol a partner neme nem lényeges (tehát a biológiailag férfiakon és nőkön kívül a transzneműekhez és bármilyen más nemi azonosságúhoz vonzódhat)"
2014. jan. 2. 18:11
4/9 anonim válasza:
és egyedül a szexuális szerepkör fontos neki?
5/9 anonim válasza:
4-es válaszoló: nem a szexuális szerepkörön a hangsúly. annyi, hogy együtt tud lenni fizikai és/vagy lelki kapcsolatban is nővel, férfival, transzneművel.
én is panszexuális vagyok, bár nem szoktam hangoztatni, és többnyire biszexnek mondom magam, mert a többség nincs tisztában a fogalommal, és nem mindig van kedvem belemenni a transzneműséggel kapcsolatos vitákba :) nyugodtan írhatsz nekem, ha gondolod, szívesen beszélgetek :)
6/9 anonim válasza:
Bár nem tegnapi kérdés, de nekem is írhatsz ha még érdekel.
21/L
7/9 anonim válasza:
én is panszexuális vagyok, nem érdekel hogy mi van az ember két lába között.. ha jó ember és meg van a közös vonzalom, akkor nem fogom visszautasítani, akár lány, akár fiú, akár transz stb.. szerintem nem ez a lényeg, nekem nem
8/9 anonim válasza:
Én is annak vallom magam, számomra a vonzalom és a szerelem független a nemi szervtől.
9/9 anonim válasza:
ÓÓÓ, kissé úgy látom már régiek ezek a kérdés körök itt a GYGY-n :D
De ha idetévedne akárki, akkor velem lehet beszélni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!