Hol találhatnék művelt, de kevésbé beképzelt fiút? 17l
Nagyon kevés olyant ismerek, aki kicsit is tájékozottabb lenne a világról, vagy egyáltalán lenne saját, önálló véleménye mindenről. Hiába beszélek művekről, hozok elő talán ismertebbnek hitt híreket, vagy olyant, ami után nem is nagyon kell menni, mert gimiben "alapnak" számít tudni róla, mégis felhozom és pislognak értetlenül, hogy "Ahha, biztos." Nem tudnak helyesen írni, borzalmasan unalmasak, mert csak az "Éljünk a mának!" gondolat vezérli őket, buli, pia, haverok, csajozás és sem a múltról nem tudnak semmit, se a jelenről, a jövőt meg nem is tervezik egyáltalán, nemhogy komolyabb kapcsolatot...
Vagy ha mégis összehoz a ritka véletlen egy ilyen fiúval, észre sem vesz, mert olyan "elit" körökben mozog, ahol megszokott, hogy híres embereket ismerünk, tele vagyunk pénzzel, oklevelekkel és díjakkal, és én nem ezt nézem benne, mert kell a fenének, de nekem meg ilyenjeim nincsenek, vagy legalábbis csak kevés és ilyen szinten kevésnek is érzem magam hozzá... Vagy túl komolyak és a legkisebb humort vagy kedvességet már primitívségnek vagy tolakodásnak veszik és talán emiatt, talán más miatt még bizalmasuk vagy igaz barátjuk sincs, így az egész még lehetetlenebb. És igen,ekkor tényleg jön az, hogy észre sem vesz, barátként is rideg és távolságtartó,elvan a saját kis világában, "köreiben", mert neki ez túl átlagos, sőt, talán nem is érdeklik a lányok.(már nem tudom, mit gondoljak) Esetleg rosszul látom és ott az az alternatíva, hogy próbálok lépni, mert azért mégis, de ő még akkor sem mer és itt véget is ér a dolog.
Utálok általánosítani és beskatulyázni másokat, de egyszerűen én még ténylegesen is normális, művelt, korombeli fiúval nem találkoztam... Semmiképp se vegyétek ezt panaszkodásnak, szó nincs erről, csak részleteztem a helyzetet. :D Akinek hasonló a párja, mint akit próbálok megtalálni, hol ismerte meg? Esetleg aki ilyennek érzi magát, hova szokott gyakrabban járni? :)
Nem lehet, hogy esetleg veled van a baj? Persze csak úgy tippelek.
Senki nem szereti amikor egy 17 éves lány egész nap csak dilettáns sznob módjára filozofál meg okoskodik.
Én valami hasonló lennék.
Engem is zavar hogy ha osztálytársakkal megyünk sörözni akkor arról megy a szó hogy ki kivel dugott tegnap buliban,hogy szívtak be és hasonlók..
De zenélek gyerekkorom óta és a zenekar tagjaival voltunk egy kis beülős helyen ott például zenéről beszéltünk,hogy ki hol járt zenélni a világban,stb..de nem sznobul és nem felsőbbrendűen.
Táncolok is azok is nagyon kultúráltak.
Az áag gimisek sajnos nagyon beszűkültek..a lányok is.:/
18/F
4# Te egy beteg állat vagy! :D
Kérdező: Én személy szerint nem élek a mának, sokan nem élnek neki. Rengeteg ismerősöm van aki így van ezzel mint én. Ilyen barátokat keress, bár az esetedben társat.Türelem, találsz majd valakit. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!