Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Hol találhatnék művelt, de...

Hol találhatnék művelt, de kevésbé beképzelt fiút? 17l

Figyelt kérdés

Nagyon kevés olyant ismerek, aki kicsit is tájékozottabb lenne a világról, vagy egyáltalán lenne saját, önálló véleménye mindenről. Hiába beszélek művekről, hozok elő talán ismertebbnek hitt híreket, vagy olyant, ami után nem is nagyon kell menni, mert gimiben "alapnak" számít tudni róla, mégis felhozom és pislognak értetlenül, hogy "Ahha, biztos." Nem tudnak helyesen írni, borzalmasan unalmasak, mert csak az "Éljünk a mának!" gondolat vezérli őket, buli, pia, haverok, csajozás és sem a múltról nem tudnak semmit, se a jelenről, a jövőt meg nem is tervezik egyáltalán, nemhogy komolyabb kapcsolatot...

Vagy ha mégis összehoz a ritka véletlen egy ilyen fiúval, észre sem vesz, mert olyan "elit" körökben mozog, ahol megszokott, hogy híres embereket ismerünk, tele vagyunk pénzzel, oklevelekkel és díjakkal, és én nem ezt nézem benne, mert kell a fenének, de nekem meg ilyenjeim nincsenek, vagy legalábbis csak kevés és ilyen szinten kevésnek is érzem magam hozzá... Vagy túl komolyak és a legkisebb humort vagy kedvességet már primitívségnek vagy tolakodásnak veszik és talán emiatt, talán más miatt még bizalmasuk vagy igaz barátjuk sincs, így az egész még lehetetlenebb. És igen,ekkor tényleg jön az, hogy észre sem vesz, barátként is rideg és távolságtartó,elvan a saját kis világában, "köreiben", mert neki ez túl átlagos, sőt, talán nem is érdeklik a lányok.(már nem tudom, mit gondoljak) Esetleg rosszul látom és ott az az alternatíva, hogy próbálok lépni, mert azért mégis, de ő még akkor sem mer és itt véget is ér a dolog.

Utálok általánosítani és beskatulyázni másokat, de egyszerűen én még ténylegesen is normális, művelt, korombeli fiúval nem találkoztam... Semmiképp se vegyétek ezt panaszkodásnak, szó nincs erről, csak részleteztem a helyzetet. :D Akinek hasonló a párja, mint akit próbálok megtalálni, hol ismerte meg? Esetleg aki ilyennek érzi magát, hova szokott gyakrabban járni? :)

2014. jan. 4. 16:52
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
71%

Egy irodalmi folyóiratot szerkesztek apám neve alatt. Mondhatni 'leit' körökben mozgok.. A munka miatt rendszeresen találkozok a város (megyeszékhely) gazdag lakosaival (ők veszik az kiadványt) és az itteni írókkal/költőkkel. Hát ennyi sznob idiótához sehol máshol nem volt még szerencsém:D Az oklevelek, elismervények előre le vannak beszélve természetesen. Egymást ölik egymás háta mögött, de szemtől szembe mindenki mosolyog. Mindenki marhára kényes a műveltségére, de a szociológiai ismereteik vagy a zsidózásig terjednek, vagy a zsidó vallású tagok szidnak mindenkit, aki kicsit is jobb-oldalinak tűnik. Ezek a körök nem jelentenek semmit:) Legalábbis itt...

Amúgy korodbeli vagyok és tényleg nehéz 'művelt' barátokat találni. De annyira nem vészes. Ha talál az ember a suli magyarszakán pár havert, lepasszol nekik pár Nietzsche, Platon vagy Camus kötetet, esetleg Thoreau-t, hamar rákapnak. Társaságot kell gyártani magunknak:D

Viszont segíteni másban nem tudok. Ha beképzelt nem is, elég lenéző tudok lenni, emellett végtelenül lusta és unalmas. És igen, sok lánnyal kapcsolatban elvesztettem az érdeklődésem, mert 'túl átlagosak' voltak. Pontosabban nem volt bennük semmi olyan, amit ne lehetne pár pszichológiai esszével levezetni. Akár fejben.. Ja, de, beképzelt vagyok:D

"Vagy túl komolyak és a legkisebb humort vagy kedvességet már primitívségnek" Szarkazmussal próbálkozz, arra többnyire vevő az ilyen ember.

2014. jan. 4. 17:05
 12/25 anonim ***** válasza:
83%
Remélhetőleg azt a "leit" körökben szerkesztett folyóiratot nagyobb odafigyeléssel adod ki a kezeid közül mint a fenti hozzászólást. :)
2014. jan. 4. 17:10
 13/25 anonim ***** válasza:
Szerkesztő vagyok, nem korrektor, de ment a zöld:D
2014. jan. 4. 17:14
 14/25 anonim ***** válasza:
Na hát ha szükséged van egy korrektorra, akkor csak szólj, mert én meg marha könnyen kiszúrom mások hibáit... ;-)
2014. jan. 4. 17:16
 15/25 C0r3 ***** válasza:
Jellemi hibáit is? :D Ha igen akkor könnyen segíthetnél rajtam. (Nem a sznob körökben mozgó szerkesztő vagyok :D)
2014. jan. 4. 17:18
 16/25 anonim ***** válasza:
Uhh, mmint technikai szerkesztő, normális nevén tördelő. De a "tördelő" szót meglepően kevesen ismerik, így mindig szerkesztőt mondok helyette. Szövegszerkesztő...:D Nekem nagyjából annyi a dolgom, hogy a kapott Word dokumentumokat Indesign-ben nagy fehér nyomdai géppel nyomtatható Pdf-fé varázsolom.
2014. jan. 4. 17:18
 17/25 anonim ***** válasza:

Ha ez komoly, lehet egyszer megkereslek. A korrektorunkat a 'jónépek' épp készítik akasztani. Megjegyzem okkal.

2014. jan. 4. 17:19
 18/25 anonim ***** válasza:
(Amúgy 17/F vagyok.)
2014. jan. 4. 17:20
 19/25 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező.

Nem lehet hogy kicsit maximalistán állsz a dologhoz? Nekem pocsék a helyesírásom, számtalanszor veszem igénybe itt is a hibajavítót ( ez van :D) de nem hiszem hogy ez bármi féle benyomást, illetve jelentőséget tud annak adni, hogy milyen ember is ül eme esetben a gép másik oldalán. Szeretek olvasni a szókincsem bőven az átlag felett van, kosztümös fellépéseken (reneszánsz, kora középkor) veszek részt, és adunk elő sokszor különböző komédiákat színpadi darabokat, ez pl minden csak nem műveletlenség, de amennyire szeretek olvasni, nagyon ritkán veszek könyvet a kezembe mert ritkán találok "fogamra" valót. Szeretek színházba járni (imádok) de megtudom számolni a két kezemen, hányszor volt lehetőségem/alkalmam ergó színdarabokat is alig ismerek.

Na a lényeg, hogy nagyon színes a választék, nem csak részemről, de minden ember részéről. Írtad hogy vannak dolgok amiről beszélnél és "alapnak" minősül és nem tud róla semmit. Ez is annyira relatív, ez a kijelentés akkor lenne jogos, ha olyan emberről beszélünk aki ugyan azon az úton (családi környezet, iskolák ...ect) ment végig mint te. Értem hogy mire akarsz kilyukadni, és valahol értem. Nem szereted a tudatlan bunkó parasztokat, illetve az igényteleneket. Csak az irományból nekem az jött le, ha valamelyik nem passzol, már tudatlan, unintelligensnek titulálod, és személyemre nézve kicsit bántó. Ha netán én értettem félre, bocsánat, a hibás feltételezés jogát fent tartom!

További szép napot mindenkinek!!!!!!!

2014. jan. 4. 17:51
 20/25 anonim ***** válasza:
Egyeseknek milyen komoly szaktudást igénylő munkájuk van !
2014. jan. 4. 18:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!