Mi a véleményetek? Helyesen cselekedtem? Én 18 éves lány vagyok, és megszeretett volna velem ismerkedni egy 28 éves férfi, de én elutasítottam őt azzal hogy Mi van pedofil vagy? Mondta hogy nem az.
Figyelt kérdés
2014. jan. 3. 16:08
11/12 tevetke válasza:
Gyerektested van? Vagy mi?! Mondjuk még ha az lenne se lenne pedofil, csak érdekes hajlamra vallana. Mondhatni felnőtt nő vagy, miért lenne pedofil?! Lehet, hogy te soknak érzed a 10 év korkülönbséget, de ezt megmondhattad volna neki kulturáltan, felnőtt módjára is. Nem kell alpári parasztként viselkedni...
12/12 anonim válasza:
Nagyon bunkó vag. Miért lenne pedofil???? Lehet neked nagy a korkülömség de azt normálisan kéne közölni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!