Van itt olyan vagy hasonlo mint en? Inkabb ellenkezo nemu
Mindig magasra teszed a mercet.Mindenben a legjobb akarsz lenni.Ha valamibe belevagsz legyen munka,kisebb dolgok ,akar egy jatek.Mindig addig hajtod magad meg jobb nem leszel az ellenfelnel?Ugyanez a szerelemben is sose eleg jo neked senki?meg a legtokeletesebben egyenben is talalsz valamit?
ha gyonyoru a kulseje, akkor valami mas nem tetszik es forditva atlagos, szep lany kedves, okos de megse eleg szep!Volt mar hosszu kapcsolatom.Szep volt nem is hulye(nem egy atomfizikus)de sajnos ot is ba...szlattam.Ha fel szedett par kilot ha nem tetszett a smink ha a ruha...alltalaban mindig kimondom a velemenyem.Eleg nagyok az elvarasaim.Nem vagyok egy csunya srac.Sot mondhatom a lanyok oda vannak ertem(igenyes megjelenes, extrem sportos),hulye se vagyok...csak kibirhatatlan.legjobb baratom mindig azt mondja..sose valtozzak majd jon egy olyan aki ugy fogad el amilyen vagyok.velemeny, hozzafuzni valo?
27/F
"ose valtozzak majd jon egy olyan aki ugy fogad el amilyen vagyok"
Ha te is így gondolod ezt, nem érzel némi ellentmondást?
szállj le a magas lóról.
miért nem írtad ki, hogy tökéletes pasi tökéletes nôt keres.
te abba is bele fogsz kötni, hogy a nônek nem gumiteste van, s nôl rajta szôr.
vegyél egy gumibabát, s addig barkácsoljad, amíg tökéletes nem lesz
"Egy kapcsolat fontos pillére: feltétel nélküli szeretet. Ezt a pillért te nem tartod."
A másik fő pillér a kompromisszukészség. Erről sem vagy híres...
Akkor?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!