Hasonló a hasonlóval ismerkedik szívesebben? (c*gány szerűség a srác)
Én nagyon magyar vagyok :D + még visszafogott is, csendes, jókislány, önbizalom nulla. És tetszik egy srác. Sztem nem cigány, vagyis nem egyértelmű. Inkább olyan a környezete, de amúgy ő normális. Láttam képet a haverjairól, na rajtuk sem tudom eldönteni hogy c*gányok-e. Van köztük olyan aki fegyverekkel pózolgat meg ilyen boxos beállása van stb. barnák is kissé. Kicsit bűnöző kinézetűek...
És van egy ismerősöm, ez a lány viszont egyértelműen cigány, és ez a srác őrá nyomult nagyon. Az lehet az oka hogy "hasonlóak"?
Szerintem a kérdésed lényegtelen,csak egy a lényeg.
TE ne ismerkedj vele
huuha...beépült a srác mint 1 kaméleon.....
megjegyzés.
nagyot fog szakítani a gyerek és nem rézkábelek nyúzásából hehe:D:D: hanem a péniszálltó kicsi hihi :D:D kocsit fogja eltéríteni.
pénz áll a házhoz, de ezt te is tudod, titkon tudat alatt tudod, hogy sok pénze lesz és kell a tuti biztos védelem "éjen homoki gaara" hehe...tudod.
# 7/7
Te egy k*b*sz*tt gyökér elmebeteg vagy... mi a f*****k regisztrálnak ide az ilyen emberek? Szánalom esküszöm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!