Hasonló a hasonlóval ismerkedik szívesebben? (c*gány szerűség a srác)
Én nagyon magyar vagyok :D + még visszafogott is, csendes, jókislány, önbizalom nulla. És tetszik egy srác. Sztem nem cigány, vagyis nem egyértelmű. Inkább olyan a környezete, de amúgy ő normális. Láttam képet a haverjairól, na rajtuk sem tudom eldönteni hogy c*gányok-e. Van köztük olyan aki fegyverekkel pózolgat meg ilyen boxos beállása van stb. barnák is kissé. Kicsit bűnöző kinézetűek...
És van egy ismerősöm, ez a lány viszont egyértelműen cigány, és ez a srác őrá nyomult nagyon. Az lehet az oka hogy "hasonlóak"?
Szerintem pedig teljesen mindegy az, hogy ki milyen nemzetiségű, illetve az is, hogy kinek milyen a nemi beállítottsága. Nem ez alapján kell, vagyis kellene megítélni az embereket, hanem a valós énjük alapján. Cigány, magyar, olasz és szerb nemzetiségűek között vannak okos, értelmes emberek. Sőt, biszexuálisok, leszbikusok, melegek és heterók között is akadnak ilyenek, képzeld. Inkább azokat nevezném intellektuálisan szegénynek, akik nem tudják felfogni azt, hogy felesleges ilyeneken rágódniuk, mert a lényeget így soha nem találják meg, ha folyton csak ezek az infantilis dolgok alapján ítélnek. A lényeg az, hogy ki milyen ember, ki mennyire emberséges, ki milyen belül, kinek milyen a szíve és ki mennyire jó ember. Arra pedig, kedves kérdező, hogy hasonló a hasonlóval, annyit mondok, hogy mindnyájan emberek vagyunk! :)
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!