Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Tetszik egy srác, deszkás...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tetszik egy srác, deszkás filingje van, ilyen tróger szerűség. Élőben láttam, akkor nagy ívbe nem érdekeltem, és olyan volt mintha lenézne. Vagy ő lenne a felsőbbrendű, nem tudom. Ma farsang volt, és látott. Elég ciki volt, mit tegyek? >>

Figyelt kérdés
Alapvetőleg szép vagyok, és szeretnék vele beszélgetni. Öccsével jóba vagyok és egyszer írta h szia cica. Bátyjával meg végülis semelges, nálla bepróbálkoztam nem jött össze. De vele hogy beszéljek? Attól félek nem tudok majd neki mit mondani, és ő meg semmit nem fog. 13/L
2010. febr. 13. 19:54
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Mi az a filing?
2010. febr. 13. 19:57
 2/13 anonim ***** válasza:
hö?-.-"
 3/13 anonim ***** válasza:
Az "ámen"-t ne felejsd el :D
 4/13 anonim ***** válasza:
filing -> feeling -> érzés
 5/13 anonim ***** válasza:
szerintem kerüld el messzire,mi van akkor ha már 1 hete nem fürdött?és ha tetves vagy rühes?
2010. febr. 13. 20:01
 6/13 anonim ***** válasza:
Milyen az a deszkás?
2010. febr. 13. 20:11
 7/13 anonim ***** válasza:
a filing itt azt akarja jelenteni, hogy deszkás stílusa, kinézete, beütése van.
2010. febr. 13. 20:12
 8/13 anonim ***** válasza:
100%

Utolsó: favágó a srác, egyértelműen kiderül a szövegből xd.

..."nálla": jó eséllyel a csaj is favágó xd. Szerintem összeillenek :) <3 ejj de cukikák :)

2010. febr. 13. 20:16
 9/13 A kérdező kommentje:

istenem-_-'

értelmes hozzászólást nem lehetne irni? ne offoljatok légyszi.

úgy értettem deszkás beütése van, és mindenki magából indul ki már bocs... nem ugy értettem hogy szakadt ruha meg ienek normális ruha de képzelj el egy mai 13-14 éves fiatalt aki dezskás srác és még ismert is...

2010. febr. 13. 21:11
 10/13 A kérdező kommentje:
és egyáltalán nem tetves illetve rühes. normális családja van, nem szegény stb.
2010. febr. 13. 21:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!