Mit ronthattam el, hogy így megváltozott a hozzáállása?
Szilveszterkor megismerkedtem egy nagyon kedves és aranyos lánnyal akivel egész este úgy tűnt megvan az összhang. Gyakorlatilag egész este egymás közelében voltunk, hihetetlen jókat beszélgettünk és mindeközben folyamatosan mosolyogtunk egymásra, egyszóval úgy tűnt minden jól alakul. Hazafelé gondoltam míg a buszára várunk pár szóban elmondom neki, hogy jól éreztem magam vele és szívesen találkoznék újra, de sajnos a buszhoz történő rohanás miatt erre nem kerülhetett sor, csak egy gyors puszira és mosolygós elválásra.
Másnap megkerestem őt Facebookon és küldtem neki egy kedves üzenetet amellyel gondoltam elindítok egy beszélgetést és ha úgy tűnik továbbra is nyitottnak tűnik akkor felhozom a találkozót.
Sajnos nem épp az történt amire számítottam. Válaszolni ugyan válaszol, de csak órákkal később amivel különösebb gond nincs is hiszen én sem ülök a Facebook előtt folyamatosan, de nem érzem azt, hogy továbbra is érdekelném. Az üzenetei kedvesek, de nem hoz fel új témát, nem kérdez vissza csak válaszol pár mondatban. Egy ideig próbálkoztam, de nem akarom őt folyamatosan kérdésekkel bombázni mert az pláne kiábrándító.
Van még amit tehetnék ebben a helyzetben vagy törődjek bele abba, hogy ez nem fog folytatódni? Nagyon sajnálom mert az utóbbi pár évben ő az első lány akivel úgy éreztem működhetne a dolog és tennék is ezért. 26/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!