Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Mit csináljak ha az osztályból...

Mit csináljak ha az osztályból tetszik egy fiú és kb 2 hete még úgy éreztem, hogy én is neki, de aztán hirtelen megváltozott és már szinte nem is beszélek vele, de még mindig nagyon tetszik?! (fontos tudni róla, hogy meglehetősen gyerekes)

Figyelt kérdés
(fontos tudni róla, hogy meglehetősen gyerekes,de mint már az előbb említettem kb 2 hete még nagyon jófej volt)
2013. dec. 6. 23:01
 1/6 anonim ***** válasza:
hogy érted hogy gyerekes?
2013. dec. 6. 23:06
 2/6 A kérdező kommentje:
hát hogy szeret ilyen pc-s játékkokal játszani meg még nem is volt barátnője.
2013. dec. 6. 23:21
 3/6 anonim válasza:
Ha azt gondolod, hogy valaki gyerekes, mert pc játékokkal játszik, akkor te vagy a gyerek.
2013. dec. 6. 23:52
 4/6 A kérdező kommentje:
De ő nem csak attól gyerekes hanem pl.: nem is beszélget lányokkal csak a haverjaival skypeol meg ilyesmik...
2013. dec. 6. 23:56
 5/6 anonim ***** válasza:

6-7.-es lány vagy, vagy valahogy úgy, nem? :)

Amiben gondolkodj el, hogy mi van, ha ő is pontosan így gondolkodik? :) Ha tetszel neki, de nem érti hogy mi van, mert két hete még beszéltetek egy csomót, most már már alig. Kezdeményezz beszélgetést. Ártani nem árthatsz vele. Akár barátként, akár "lány aki bejön"-ként, de biztos örülni fog neki. :)

2013. dec. 7. 03:33
 6/6 A kérdező kommentje:
Majdnem eltaláltad mert 8-os vagyok.:) És nagyon köszönöm a tanácsodat, de ezzel már próbálkoztam és nem sokat használ...majd talán egyszer...:)
2013. dec. 7. 22:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!