Ezek utan neken kellene tenni valamit?
Figyelt kérdés
Nagyon régóta tetszik egy évfolyamtársam (1 éve), vegul tegnap este ugy dontottem, hogy bejelolom faceookon.
Szerintem o egy nagyon felenk, szereny szemelyiseg, ezert gondoltam, ha akarok tole valamit, akkor bejelolom.
Viszont arra mar nem vallalkoznek, hogy ra is irjak.
Ha o is akarna valamit, miutan bejeloltem, ram kellett volna irnia?
17L
2014. jan. 2. 09:21
2/4 anonim válasza:
Hívd fel a figyelmét magadra. Adj neki 1-2 likeot. Holnap után megint agy neki 1-2 likeot. Csak hogy vegyen észre. Ha nem ír akkor szerintem nem tetszel neki. Én elhiszem hogy személyesen nem mer kezdeményezni mert szégyenlős, de az már mindennek a legalja lenne, ha neten sem merne rád írni.
3/4 Joola válasza:
szerintem meg nyugodtan írj rá, mi baj lehet belőle? fölösleges folyton csak várni. így azért már egyértelműbben kiderül, hogy mi is a helyzet.
4/4 anonim válasza:
En bejeloltem a sracot, szulinapjan felkoszontottem, 2 honap mulva irtam neki, majd megint, majd megint, aztan jeleztem, hogy majd dumalunk, ha ir. Nagy szerelem lett belole, csak vegul megsem ugy alakult… irj neki, ha felenk nem fog rad irni.
L18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!