Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Lányok! Ti szoktátok tenni az...

Lányok! Ti szoktátok tenni az első lépést? Ha igen, hogyan?!

Figyelt kérdés
Van egy fiú, sokat szoktunk beszélgetni. Nekem nagyon tetszik, és én is neki. De egyikünk se mer kezdeményezni és azt állítja h neki más is tetszik. Ti ezt h szoktátok csinálni? Mélyen belenéztek a fiú szemébe, és egyből levágja abból h mit is akartok tőle? Vagy h szoktatok flörtölni? Miket mondhatnék neki, ami nem túl ciki és csak annyit tudjon meg belőle h én többet akarok tőle?
2013. dec. 20. 15:33
 1/6 anonim ***** válasza:
Én megmondtam konkrétan a barátomnak anno, hogy szeretném, ha több lenne köztünk, nem csak barátság. Flörtölésben nem vagyok jó, plusz célravezetőbb az egyenes beszéd.
2013. dec. 20. 15:36
 2/6 anonim ***** válasza:

Figyi nekem el kéne mennem xy-nak ajit venni Karácsonyra nem segítenél? Te is ismered, és ketten többre mennénk.

Ebből le lehet venni:D

2013. dec. 20. 15:36
 3/6 anonim ***** válasza:
"mosolyogj a világra, és az visszamosolyog rád"
2013. dec. 20. 15:53
 4/6 anonim válasza:
Te az vagy akire gondolok?
2013. dec. 20. 16:46
 5/6 A kérdező kommentje:
kire gondolsz?
2013. dec. 20. 18:00
 6/6 anonim válasza:
Ha az vagy akire gondolok, akkor Rád
2013. dec. 21. 16:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!