Van itt valaki aki olyan magányos mint én és tenni akar ellene? (: 18/L
Főképp olyanokra gondolok, akik tényleg olyan magányosak mint én, szóval barátaik sincsenek (vagy nem igazán..) se kapcsolata. A kölcsönös szimpátia természetesen nagyon fontos, külsőre belsőre, ezért írok magamról pár sort. :)
Külsőre 170 cm magas, átlagos vagyok, nem egy nagy szépség.. Rövid hajam van (még) és kis mellem, az alakom átlagos (inkább a vékony felé hajlik), viszont a hasam nem lapos (ezt a kérdést én írtam ki, emiatt: http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__egyeb-kerdesek_..
De szerintem elég ápolt vagyok, szépen öltözök (igyekszek), szóval ez fontos nekem is. :)
Belsőre félénk vagyok, visszahúzódó.. először, de közelebbi ismerőssel tudnék hülyülni (mondták már hogy jó a humorom) meg ilyesmi. :D Amiket szeretek az a fantasy téma mindenben, szeretek írni, olvasni, zenét hallgatni.
Ami fontos nekem.. az igényesség, mind belsőre és külsőre, különösképp allergiás vagyok a helyes beszédre, nem 'tudnák' hanem 'tudnék', pl. :$ Meg jó lenne ha a leendő párom magasabb lenne nálam vagy kb ugyanakkora és nem vékonyabb.. :D Aki úgy kezdi a levelezést hogy küldjek képet az ne is írjon.. :) Fontos a külső is, hogy tetsszünk egymásnak, de nem a #1.
Öhm.. mit írjak még.. hát igen, van egy kis (vagy nagy..) hibám még, hogy depressziós voltam/vagyok. Ezt jól elrejtem manapság és igyekszek nem belesüllyedni megint. :)
Na hát.. tudom hogy nem vagyok egy főnyeremény, de azért megpróbálom, hátha lesz valaki aki így is ír. :D
Tényleg, ami a legfontosabb! Én PESTI vagyok. Pestiekkel ismerkedek, vagy olyanokkal akik közel laknak és nem okoz gondot a bejárás, a városon belüli járkálás (busz, villamos, szóval jegy bérlet vagy jól bliccel..:D). Csak mert a távkapcsolatoknak semmi értelme. :)
Mindenképp egy pozitív pont, hogy nyíltan leírtad a problémáig bajod.
Bár lehet egy társkeresőn több sikert aratnál,de bizonyára itt is vannak kedves Pösti' (Pesti.) gyerekek.
Hmm ha arra laknék:D
Nem tudom, hogy pont itt fogsz e barátra, párra találni, de legalább kibeszéled magadból és lehet ez is valami azért..:)
De hidd el ezek az időszakok jönnek mennek. Lesz ez még sokkal jobb is. Mész főiskolára, egyetemre jönnek az új ismerősök barátok.
Fiatal vagy még:)
Hajrá:)
32/F
#5 válaszoltam ;)
#6 hát, mint mondtam próbálkozni csak szabad. :) sajnos nem hiszem mondjuk hogy lesz jobb, hacsak nem ismerek meg hamarosan valakit.. lehet hogy fiatal vagyok de lélekben már ezerévesnek érzem magam, mintha az életem végére értem volna. :'D na mindegy, ez is biztos csak a depresszió miatt. öhm, elkalandoztam, köszönöm a biztatást! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!