Hogyan tudnék megismerkedni vele és jó benyomást tenni rá?
Van egy tizenegyedikes fiú az iskolámban aki tetszik nekem és én most kilencedikes vagyok.
Ismerek egy fiút az osztályából, de ezen a fiún keresztül nem tudom megismerni mert tetszem neki és igaz, hogy elmondtam, hogy nekem ő nem jön be attól függetlenül megsértődik amikor nem róla áradozom vagy nem mondom, hogy ő tetszik nekem (mivel ennek a fiúnak már őszintén elmondtam, hogy sajnos nekem nem ő tetszik, de nem tágít és még mindig próbálkozik így az őszinteségnél többet nem tudok tenni).
Sokak szerint szép vagyok és átlagosan 10 fiúból 8 fiúnak megtetszem külső és belső alapján is még sincs önbizalmam és nem is igazán értem, hogy ennyi szép lány közül miért pont én tetszenék ennek a fiúnak aki nekem tetszik jelen esetben.
Mivel nincs önbizalmam így olyan dologba nem igazán szeretnék belekezdeni, hogy odamegyek hozzá élőben vagy ilyesmi. Nem is miatta, hanem hogy utána ha elmondja a barátainak akkor kapja majd azokat a megjegyzéseket és szívatásokat, hogy egy csúnya lánynak tetszett.:(
Facebookkal már volt pozitív tapasztalatom, de volt negatív is, hogy ott jól elbeszélgettünk és élőben köszönni sem mert nekem a fiú így azt is hanyagolnám, plusz nem is gyakran van fent ez a fiú.
Van valami tuti ötletetek, hogy hogyan tudnék megismerkedni vele és mi az ami pozitív lenne? Mármint milyen "pontokat" kell teljesítenem, hogy egy fiúnak bejöjjek?:)
Köszönöm!
Lehet, hogy tetszenék neki, de megeshet, hogy nem is tudja, hogy egy iskolába járunk.
Nem ismerhet mindenki mindenkit ezért szeretnék tanácsot kérni, hogyan adhatnám a tudtára a "létezésemet"!?
Köszönöm szépen a tanácsot!:))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!