Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Hogyan tudnék megismerkedni...

Hogyan tudnék megismerkedni vele és jó benyomást tenni rá?

Figyelt kérdés

Van egy tizenegyedikes fiú az iskolámban aki tetszik nekem és én most kilencedikes vagyok.

Ismerek egy fiút az osztályából, de ezen a fiún keresztül nem tudom megismerni mert tetszem neki és igaz, hogy elmondtam, hogy nekem ő nem jön be attól függetlenül megsértődik amikor nem róla áradozom vagy nem mondom, hogy ő tetszik nekem (mivel ennek a fiúnak már őszintén elmondtam, hogy sajnos nekem nem ő tetszik, de nem tágít és még mindig próbálkozik így az őszinteségnél többet nem tudok tenni).

Sokak szerint szép vagyok és átlagosan 10 fiúból 8 fiúnak megtetszem külső és belső alapján is még sincs önbizalmam és nem is igazán értem, hogy ennyi szép lány közül miért pont én tetszenék ennek a fiúnak aki nekem tetszik jelen esetben.

Mivel nincs önbizalmam így olyan dologba nem igazán szeretnék belekezdeni, hogy odamegyek hozzá élőben vagy ilyesmi. Nem is miatta, hanem hogy utána ha elmondja a barátainak akkor kapja majd azokat a megjegyzéseket és szívatásokat, hogy egy csúnya lánynak tetszett.:(

Facebookkal már volt pozitív tapasztalatom, de volt negatív is, hogy ott jól elbeszélgettünk és élőben köszönni sem mert nekem a fiú így azt is hanyagolnám, plusz nem is gyakran van fent ez a fiú.

Van valami tuti ötletetek, hogy hogyan tudnék megismerkedni vele és mi az ami pozitív lenne? Mármint milyen "pontokat" kell teljesítenem, hogy egy fiúnak bejöjjek?:)

Köszönöm!

2013. dec. 22. 23:50
 1/2 anonim válasza:
Add mindig onmagad! Ez a legfontosabb! Ne legy nyomulos mert ezt a fiuk nem nagyon szeretik hidd el nekem! Ha tetszel neki hidd el elobb vagy utobb de jelezni fogja...
2013. dec. 23. 06:38
 2/2 A kérdező kommentje:

Lehet, hogy tetszenék neki, de megeshet, hogy nem is tudja, hogy egy iskolába járunk.

Nem ismerhet mindenki mindenkit ezért szeretnék tanácsot kérni, hogyan adhatnám a tudtára a "létezésemet"!?

Köszönöm szépen a tanácsot!:))

2013. dec. 25. 00:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!