Mit csináljak, ha oltári félénk, muja srác vagyok. Nem merek ismerkedni. Lehet ez ellen tenni?
Hajnalban is a buliban környékezet egy-két lány, szinte rájuk sem mertem nézni. Az egyik rám mosolygott, hát majdnem bebújtam az asztal alá. És hát elég gáz ez egy 23éves sráctól. Inni sajna nem tudtam, mert autóval mentem.
Pedig szívesen el ölelgettem volna azt a barna hajú csajt.
Vannak lány barátaim, frankón el tudok velűk hülyéskedni, de ha szerelemről van szó bepánikolok.
Lehet ez ellen valamit tenni?
Bocs hogy már az év első napján a szerencsétlenkedésemmel zaklatlak benneteke, főleg nappal, de cserébe felpontozom a kommentjeiteket.
Ja, és boldog újévet.
En is ilyen vagyok. Szerintem gyakorolj konnyen megkaphato lanyon. Mindenki.ismeretsegi koreben van ilyen. En legalabb is igy tettem, es bejott.
Neked is boldog uj evet :)
Neked is boldog új évet.
Régebben én is ilyen voltam, bár nekem a fő problémám az, hogy baromi csöndes vagyok és amikor ismerkednék egy számomra ismeretlen lánnyal, akkor néha nem tudok mit mondani. Ezen változtattam, most már könnyebb minden.
Annyi a lényeg, hogy embereld meg magad és le kell győznöd ezt a félelmedet. Nehéz, de amikor sikerül, rájössz, hogy megérte. :D
Az önbizalmadon kéne dobni. Lefogadom, nem vagy elégedett magaddal. Ha tényleg igazam van, megpróbálkozhatsz az új séróval, és ruhadarabokkal, de ezek mellett kipróbálhatnál valami új sportot is.
Nem kell a plusz. Buék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!