Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Nagy dilemmába vagyok, keresse...

Nagy dilemmába vagyok, keressem vagy ne?

Figyelt kérdés
beleszerettem egy lányba, minden jol ment, erre megigerte hogy jon hozzam, nem jott nem irt azota nem is beszeltunk (2napja) es nem tudom MIERT? lehet en csinaltam valamit vagy csak mert jo nö jatszik velem de megorjit... Kerdes az hogy ti inkabb hagynatok mig nem keres vagy rakerdeznetek legalabb, hogy miert vagy most mivan? olyanok valaszoljanak akik ertik miert nehez ezt eldonteni

2014. jan. 1. 17:34
 1/4 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy más programja volt szilveszterkor... Miért nem kérted el a telefonszámát, hogy felhívd?
2014. jan. 1. 17:37
 2/4 anonim ***** válasza:
Pillanat,mindjart belekukkantom a varazsgömbömbe!
2014. jan. 1. 17:37
 3/4 A kérdező kommentje:
telefonszamon reg tul vagyunk meg csokon stb es 2napja 30.a volt...
2014. jan. 1. 17:44
 4/4 Költőnő? ***** válasza:
írd le őszintén, tényszerűen (nem picsogva) ami foglalkoztat, aszt ha nem lesz rá reakció, akkor elmondhatod, h megpróbáltad és továbbléphtsz
2014. jan. 1. 17:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!