Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Keressem fel? Mit gondolna rólam?

Keressem fel? Mit gondolna rólam?

Figyelt kérdés
A hétvégén voltam egy állatkert, vadasparkszerű helyen, ahol volt egy fiatal állatgondozó fiú, aki nekem nagyon szimpatikus volt viselkedésre, külsőre és úgy vettem észre, hogy talán én is érdeklem őt. Részt vettem egy állatos programon, amin ő volt az egyik "szervező", és ugyan a közelében voltam, de nagyon sokan voltak és én is családdal boltam, tehát nem volt esèly semmiféle kezdeményezésre, csak egy olyan képem van az állatkával, amin ő is rajta van. Ránézek a képre és rögtön elszomorodom, hogy nem láthatom, nem beszélhettünk. Tudom a nevét, sikerült megtalálnom facebookon, és azóta is folyamatosan rajta jár az eszem. Legszívesebben írnék neki, de egyrészt nem tudom még a korát sem és azt sem, hogy van-e valakije és ráadásul 2 órányira lakik tőlem. Emiatt nem hiszem, hogy sok jó dolog kisülhetne, de egyszerűen nem tudom kiverni a fejemből és megnyugodnék, ha legalább a létezésemről tudna és neki is meglenne az esély a kezdeményezésre. Tudom, hogy túlzás, amit érzek, de szörnyű ez így, nem tudom elfelejteni, ugyanakkor félek, hogy hülyén venné ki magát, ha felkeresném mivel nem tudom, mit írhatnék neki. Mit csináljak? Aki mer, az nyer?
2013. szept. 2. 20:26
 1/6 anonim ***** válasza:
"Szia, megnézhetem ahogy összeszeded a majomszart?"
2013. szept. 2. 20:27
 2/6 anonim válasza:
Szerintem mindenképp keresd fel. Nem tudom a korod, de szerintem a távolság nem okoz problémát. Sok sikert!
2013. szept. 2. 20:30
 3/6 A kérdező kommentje:
Köszi:) 19 vagyok, ő kb 25 évesnek nézett ki élőben, de a netes képén idősebbnek tűnik, azért bizonytalanodtam el. Van ötletetek témára?
2013. szept. 2. 20:40
 4/6 anonim ***** válasza:
Jelöld be. Ha visszajelöl és nem ír 2 órán á,dobj rá egy üzit: Szia,emlékszel rám?
2013. szept. 2. 20:45
 5/6 anonim ***** válasza:
Én nem írnék neki....mondjuk és kicsit ódivatú vagyok de sztem az gáz, ha a lány nyomul.
2013. szept. 4. 16:56
 6/6 anonim ***** válasza:
Menj vissza abba az állatkerrt szerűségbe :)
2013. szept. 4. 17:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!