ugyanakkor kissé szánalmas is, milyen alantas dolgok tartják össze a társadalmat, mondhatn ia társadalom magját, mint "házasság", család...
2014. jan. 1. 20:42
22/34 anonim válasza:
Ha van miről teljes mondatokban kommunikálni, akkor én erre alkalmas vagyok :)
2014. jan. 1. 20:48
23/34 A kérdező kommentje:
Előzőnek: Már késő van, majd holnap írok valamit. :)
Többieknek: Köszönöm a válaszokat. Nem gondoltam rá, mekkora vitákat váltok ki ezzel :)
2014. jan. 1. 21:00
24/34 anonim válasza:
"Arra nem gondoltál még, hogy a válaszom reakció egy torz elmére, aki csak a lukat látja minden nőben?"
Csak ismételni tudom magamat, amíg nem veszitek férfiszámba azokat a férfiakat, akiknek lelke is van nem csak farka, addig ne csodálkozzatok, hogy csak egy lyuknak néznek.
Soha nem a lyukat kerestem egy nőben, hanem a kedvességet, műveltséget, szerénységet... egy társat. Mit kaptam jutalmul, lekicsinylő pillantásokat és hamis "barátságot". Amíg úgy viselkedtek mint egy lyuk, aki minden férfiban csak a farkat keresi ne csodálkozzatok, hogyha a kutyát sem érdekli a lelketek.
2014. jan. 1. 21:06
25/34 anonim válasza:
Ja tiszta szánalmas, hogy nem keresel inkább a falban egy lukat ahova dugdoshatod a pömpikédet és akkor legalább anyáddal egy szinten lennél agyilag.
2014. jan. 1. 21:12
26/34 anonim válasza:
Erre én meg csak azt tudom mondani, hogy amíg nem veszitek nőszámba az átlagos nőket, addig ne csodálkozzatok, hogy csak olyan csajokkal találkoztok, ami alapján általánosítotok. Nekem szerencsém van, átlagos csaj vagyok, legalábbis alkatilag, ez más téren abszolút nem mondható el és egy olyan pasim van, akit a fajtád lenéz, mert jófiú meg ilyenek, én viszont imádom. Nem papucs, kiáll a véleménye mellett, nem alfa, tudja mi az, ami érték egy nőben. Az a baj a fajtátokkal, hogy iszonyú szűk a látókörötök, holott a világ tele van állati aranyos csajokkal, de őket nem veszitek észre.
2014. jan. 1. 21:18
27/34 anonim válasza:
A pénzeszsákos beszóláshoz pedig annyit, hogy normális nő ellátja magát, de ez meg ijesztő számotokra, ezért azonnal feministának és emancipuncinak bélyegzitek. Nektek konkrétan semmi sem felel meg, de azért ne legyenek a nőnek semmilyen elvárásai sem. Logikátlanok vagytok, bunkók, tiszteletlenek és végtelenül ostobák is. Ti. Nem általánosítok, ennyire nem alacsonyodom le hozzátok. Bocsi. Viszont unalmas ez a vita és nekem van más dolgom is, ezért lelépek, ti pedig nyugodtan szidjátok tovább a nőket és közben nyaljátok egymás ánuszát. Jó étvágyat.
2014. jan. 1. 21:21
28/34 anonim válasza:
"Ja tiszta szánalmas, hogy nem keresel inkább a falban egy lukat ahova dugdoshatod a pömpikédet és akkor legalább anyáddal egy szinten lennél agyilag."
Anyám egy intelligens művelt asszony, akinek érdekes módon soha nem volt olyan problémája, hogy minden pasi csak meg akarja dugni, ugyanis életében eddig csak egyetlen férfival volt együtt, akibe még most is szerelmes és aki viszont szereti, édesapámmal.
Érdekes, neki nem okozott problémát normális férfit találni, már 20 évesen sikerült...
És bocsi lehet, hogy te egyáltalán nem tudsz magadon uralkodni, de nekem nem okoz gondot visszafogni a "pömpikémet".
2014. jan. 1. 21:25
29/34 anonim válasza:
Régen könnyebb volt normális férfit találni ,de ma sem lehetetlen :)
Elgondolkodtatok már azon ,hogy mi értelme van most ennek a veszekedèsnek?:-)
2014. jan. 1. 22:41
30/34 anonim válasza:
"Régen könnyebb volt normális férfit találni ,de ma sem lehetetlen :)"
Normális nőt találni viszont mission impossible. Az a kevés ami van, már mind foglalt, vagy minimum 30 éves férfiak után epedezik. :-(
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!