Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Sokat csalódtam, de mégis...

Sokat csalódtam, de mégis szeretnék ismerkedni mivel 23 éves fiatal lány vagyok. Esetleg itt található értelmes pasi?

Figyelt kérdés
2013. okt. 4. 12:10
1 2 3 4
 1/38 anonim ***** válasza:
mi a minimum meg a maximum életkor? :)
2013. okt. 4. 12:10
 2/38 anonim ***** válasza:

egészbiztosan található!

Sőt... Nap mint nap látok itt olyan embereket, akik "pont" téged keresnek.

Sok sikert! ;D

(Ezúton üzennék azoknak az embereknek, akik erőszeretettel küldenek nekem privát üzeneteket a válaszaimra, hogy abbahagyhatják, hogyha BUNKÓK.)

2013. okt. 4. 12:11
 3/38 A kérdező kommentje:
Egyenlőre úgy vagyok vele, hogy előbb ismerjem meg, de max 32ig.
 4/38 anonim ***** válasza:
csak akkor derül ki, hogy értelmes, ha beszélsz vele :) én is tudom mondani, hogy az vagyok. de itt biztos több van, mint egy learcolt "diszkóklubba", Sok sikert!
 5/38 anonim ***** válasza:
És mi az alsó korhatár?
2013. okt. 4. 12:12
 6/38 A kérdező kommentje:
Hát nem szeretném a saját koromon alább adni. De attól barátság még lehet, nem akarok rögtön fejest ugrani egy kapcsolatba. Nekem pedig komoly kapcsi kell, ehhez meg előbb jó lenne megismerni az illetőt.
2013. okt. 4. 12:14
 7/38 anonim ***** válasza:

:)

Mi történt?

2013. okt. 4. 12:15
 8/38 anonim ***** válasza:
Már csak a Földrajzi elhelyezkedésedet szeretnénk tudni :P
2013. okt. 4. 12:22
 9/38 A kérdező kommentje:
Hát 2 exem kihasznált keményen. Az 1ik párkapcs. 5 hónap volt, 16 évesen, majd jött a köv kapcs az már 5,5 év volt. Volt egy srác aki a kollégám volt és nagyon jó barátok lettünk, a végén már túlon-túl. Tehát inkább volt párkapcs mint barátság. Sütöttünk-főztünk filmeztünk egész hétvégéket együtt tölttünk. Sokat nevettünk és beszélgettünk a problémáinkról meg úgy általános dolgokról, a jövőről. majd én beleszerettem, és amikor ezt mondtam neki közölte h akkor a mi utjaink végetérnek mert ő nem akar tőlem semmi párkapcsolati dolgot. Hozzátenném barátnője sosem volt, kinevették kicsúfolták meg ilyenek. Tehát tipikusaan zárkózott faszon. Csak én nem értem ha nem szeretett akkor miért viselkedett másként, miért szeretgetett kényesztett, a barátait hanyagolta bulizni sem ment mondván jobb velem itthon. És hát én úgy döntöttem hogy megpróbálok ismerkedni, és őt elfelejteni.
2013. okt. 4. 12:25
 10/38 anonim ***** válasza:
Én értelmesnek tartom magam, írj rám, és majd kiderül, hogy mi lesz. ;)
2013. okt. 4. 12:25
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!