Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Sokat csalódtam, de mégis...

Sokat csalódtam, de mégis szeretnék ismerkedni mivel 23 éves fiatal lány vagyok. Esetleg itt található értelmes pasi?

Figyelt kérdés
2013. okt. 4. 12:10
1 2 3 4
 21/38 A kérdező kommentje:
Így van. :D
2013. okt. 4. 12:46
 22/38 anonim ***** válasza:
értem amit mondasz, ez nagyon aranyos. volt amikor szerettem egy lányt, azt hittem minden tökéletes, égybavittem neki a reggelit, nem azért mert papucs vagyok, és megteszek mindent. csak olyan jó volt látni hogy mosolygot amikor felkellt. ezek mind olyan apró és szép dolgok. amikro együtt alszotok összebújva, és örökre megmarad efyetlen pillanat. és nem abból áll hogy piáltok drogoztok buliztok dugtok, és képeken megmarad hogy milyen rélszegek voltunk. sokkal többet számítanak azok az apró dolgok, amiket azzal csinálsz akit NAGYOn KVA szeretsz! szerettem volna hogy ne legyen vége. de talán majd egyszer :D
2013. okt. 4. 12:47
 23/38 NyolcOne9 ***** válasza:
0%
Nekem biztos nem kéne olyan nő, aki itt árulja magát.
2013. okt. 4. 12:49
 24/38 anonim ***** válasza:
az meg hogy valaki legyen férfi, annyira egyértelmű, hogy eszel. néha úgy érzem, hogy én vagyok fura. amikor mindenki 50kiló csak számítógép, meg cigi minden szar. amikor én ilyen kis 16 éves kuki voltam, akkor egézsnap kint voltam fociztam, sportoltam.
2013. okt. 4. 12:52
 25/38 A kérdező kommentje:
Nem árulom magam drága. De a társkeresők tele vannak bunkókkal, akik kamuznak is. Illetve ne is haragudj hol keressek normális pasit? A discóban? Ahol 13-14 éveseket kefélgetnek majd az este végén büszkélkednek a szerzeményekkel? Én komoly kapcsolatot akarok, családot, nem pedig szexpartnert!
2013. okt. 4. 12:53
 26/38 NyolcOne9 ***** válasza:
0%
Ha végignéztél volna a kérdéseken, válaszokon, akkor láthatnád, hogy itt még siralmasabb a helyzet.
2013. okt. 4. 12:54
 27/38 anonim ***** válasza:
igen itt annyira nem is lehet megismerni valakit, mert én is írhatom, hogy nagyon jóképű sportosz jó homorú kedves udvaris romantikus, de nem nyálas sikeres titkosügynök vagyok. van 1 kutyám de a macskákat is szeretem stb....... akármit írhatok magamról:D
2013. okt. 4. 12:55
 28/38 anonim ***** válasza:

itt értelmes :D ?

na jó.. elvétve akad 1-2..

2013. okt. 4. 12:57
 29/38 anonim ***** válasza:
az baj hogy 80% aki rád ír az olyan lesz "áá értelmes ráírok hátha" pedig csak reménykedik hátha összeszed itt valakit vagy valahol, nem akarok senkinek a lelkébe taposni.de aki tényleg itt keresi a csajokat, annak nagy %a tényleg olyan hogy ha tallkozna veled olyan zavart lesz hogy bepsál. sokan azt se tudjék hogy te mit szeretnék. csak legyen nekik valaki:)
2013. okt. 4. 12:58
 30/38 anonim ***** válasza:

Na Alive :)

Azért vagyunk többen is :)

2013. okt. 4. 12:58
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!