Sokat csalódtam, de mégis szeretnék ismerkedni mivel 23 éves fiatal lány vagyok. Esetleg itt található értelmes pasi?
Figyelt kérdés
2013. okt. 4. 12:10
31/38 A kérdező kommentje:
Hát basszus akkor hol keressek? Tök mindegy hogy itt vagy társkeresőn keresek, ott is azt ír mindenki amit akar. Bulizni nem járok, csitrik közé? Olyan közé akiknek az a lényeg h belegyen agyonra rúgva meg fűvel-fával összefeküdni? Fölöslegesnek tartom hogy ezért járjak el ismerkedni.
2013. okt. 4. 13:00
32/38 NyolcOne9 válasza:
Még mindig jobb, mint neten. Nem feltétlenül részeg, aki bulizni megy. Nem értem ezt a sztereotípiát minek hangsúlyozzák ennyien.
33/38 anonim válasza:
Hagyjátok már a kérdezőt.Ha nem tetszik ne írjatok ide.Nem kötelező vele ismerkedni.
Akkor bezzeg miért nem sírtok amikor sok tinilány írja ki a kérdést?
34/38 anonim válasza:
senki se modta hogy könnyű az élet :) szerintem tudni fogod hogy ki lesz, megérzed! már nem 16 éves vagy hogy mindenkire azt hidd, hogy ő életedre szerelme. beszélgetsz vele, és nem egyből bele, akkor tudni fogod!
35/38 anonim válasza:
Azért ismerkedni nem csak bulikban lehet... Elég sok fesztivál van bár tény, hogy nem most. De ott a mozi esetleg, parkok, kávézók, vagy talán ha beülsz a barátnőiddel valahova stb...
Egyébként mit jelent konkrétan, hogy értelmes? Mert ha azt amit az átlagnak, akkor közel sem vagyok az...
36/38 anonim válasza:
ezigaig szep es jo, de ha komoly kapcsolatot akarsz akkor talan nem artana leirni azt is hogy hol laksz, esetleg hajlando vagy-e belemenni tavolsagiba is.
mert hiaba akadsz ra valakire ha az az orszag masik felebe lakik
37/38 A kérdező kommentje:
Nézzétek, tisztában vagyok azzal hogy a neten való párkeresés az felér a lehetetlennel. Én nem görcsösen akarok komoly kapcsolatot, természetesen igen szeretnék komoly kapcsolatot. De attól hogy ismerkedek az még nem jelenti azt hogy pasizok. Ha valakivel itt beszélgetek, vagy beszélgetni szeretnék az még nem jelenti azt hogy lesz is belőle valami. Lehet hogy jó ismerősökre vagy barátokra teszek szert. nem probléma, nekem ez így is jó. Ha a szerelem megakar találni megfog, nem attól félek. Nem ilyenektől félek. Egyszerűen szeretnék olyan emberekkel beszélgetni ismerkedni akik talán átérzik a bánatom a fájdalmam, és némiképp segíteni tudnak benne hogy túltegyem magam ezen. De ha még is valakivel itt megismerkedek és a valóéletben is jól kijövök, és ha meglesz az a bizonyos tűz, akkor én nem fogom elküldeni melegebb éghajlatra mert neten ismertem meg. Sose lehet tudni, lehet tényleg nem a neten fogom megtalálni a párom, de az is lehet hogy igen. egyenlőre barátkozni, beszélgetni szeretnék. Ennyi.
2013. okt. 4. 23:10
38/38 anonim válasza:
Csak akadnak itt értelmes emberek. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!