Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Sokat csalódtam, de mégis...

Sokat csalódtam, de mégis szeretnék ismerkedni mivel 23 éves fiatal lány vagyok. Esetleg itt található értelmes pasi?

Figyelt kérdés
2013. okt. 4. 12:10
1 2 3 4
 11/38 anonim ***** válasza:

Huh.A második kapcsolat elég kemény nyomot hagyhatott :/ Sajnálom.

De fel a fejjel,a következő jobb lesz.

2013. okt. 4. 12:29
 12/38 anonim ***** válasza:
Lezártad már magadban a dolgot? Lehet bunkóság meg minden de nem kezdenék olyannal akinek más pasi jár a fejében. Jó párszor szívtam már ilyen miatt :/
2013. okt. 4. 12:29
 13/38 anonim ***** válasza:

12.

Tudhatnád,hogy ehhez sok idő kell.Oké,lehet még nem lépett túl.

Viszont ha van más valaki aki feledteti az gyorsabbá teszi a dolgokat,és hamarabb túlléphet az egészen.

(megjegyzem nem olyan könnyű)

2013. okt. 4. 12:32
 14/38 anonim ***** válasza:
én is szívesen megismernék egy olyan lányt, akivel lehet bezsélgetni, de hülyéskedni is. olyan lánnyal lenni, hogy ha ketten vagyunk, akkor nincs senki más csak mi ketten, akármit is csinálunk, bezsélgetünk, vagy csak megpróbálunk egymás agyára menni, de mindig egymásfelé fordulva feküdnénk le. Hogy akkor se untakozzunk, ha nem emgyünk sehova, soha nem idegesítene egymás jelenlétünk, és nem csak az első hónapba éreznénk az a "bizsergést" amikor egymásra nézünk, vagy érünk. minden bajban egymás mellett mégha nincs is igaza a másikank, folytathatnám, de túl tökéletes lenne :) bár szerintem ezzel mindenki így van. nem hallottam még,hpgy szeretnék egy hülyefa sz ostoba srácot, akinek még a pcse se áll fel, mert az olyan jó lenne :)
2013. okt. 4. 12:33
 15/38 A kérdező kommentje:
Ha elhiszitek hanem a második kapcsin túlvagyok, mert ez a srác segített túltenni magam rajta, viszont most meg ő hagyott bennem egy sebet, amit úgy gondolom akkor tudom ezt megoldani ha keresgélek és találok egy olyat aki ezt a sebet bebírja gyógyítani. Ennél a srácnál sem az exemre gondoltam, egyszerűen egymásra koncentráltunk mindenben. Még ha nem is beszéltünk csak összebújva voltunk, az is nagyon jó volt. És hát mivel ezzel a sráccal nem jött össze olyan pasira vágyom aki nem fél az érzéseitől, nem fél az érzéket kinyilvánítani, aki ha összeveszünk akkor ugrok hogy nem akar elveszíteni beszéljük meg, nem pedig bebújok a csigaházba és lesz ami lesz. Nekem komoly, talpra esett, vicces pasi kell.
2013. okt. 4. 12:39
 16/38 anonim ***** válasza:

"nem fél az érzéket kinyilvánítani, "

Akármi is lehet!

2013. okt. 4. 12:42
 17/38 NyolcOne9 ***** válasza:
Hány privit kaptál?
2013. okt. 4. 12:43
 18/38 A kérdező kommentje:
5-öt :(. Csak rám talál a szerelem, vagy nem. Visszatérve nem egy síró-pityogó pasi kell. természetesen legyenek érzései és ne féljen azt kimutatni vagy elmondani. érezni szeretném hogy szeret, és ne zárkózzon el.
2013. okt. 4. 12:44
 19/38 anonim ***** válasza:

Hm.

Tehát neked egy igazi férfi kell.

2013. okt. 4. 12:46
 20/38 anonim ***** válasza:
Írj ha gondolod :-)
2013. okt. 4. 12:46
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!