Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Van itt egy értelmes lány...

Van itt egy értelmes lány akivel tudnék teljes mondatokban kommunikálni?

Figyelt kérdés
2014. jan. 1. 15:18
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:

"Most tényleg. Hogy beszélgettek olyannal aki két szóban válaszol mindenre és semmi sem érdekli a szexen kívül?"

sehogy, küldesz neki képet, ha bejösz neki, akkor mondasz olyan blődségeket hogy szép a szemed, stb, lesmárolod első randin ha ügyes vagy megfekteted még aznap, aztán dugod amíg lehet, végül dobod. és kezdődik az egész előről.

"gen vannak. Léteznek olyanok, akik képesek normális kommunikálásra. (Helyesen is tudnak írni egyrészt.)

Arról meg nem tehetnek ezek az emberek, hogy nem veszik észre őket, illetve nem becsülik meg.:)"

grammarnazi lányok nem az értelmes kategóriába tartoznak. az otthonülős bábúkon meg nincs mit megbecsülni, ugyanolyan unalmasak, csak elérhetetlenek is, de ha szóbaállsz velük, potenciális erőszakolós sorozatgyilkos vagy.

a nőknél nincs olyan, hogy erkölcs, csak olyan, hogy nagyszájú lotyó és félénk lotyó.

"Aki állandóan otthon ül, azt nehéz észrevenni. Továbbá akit nem becsülnek meg, az magának köszönheti, talán nem a helyi menőcsávót kellene párnak választani és meg lennél becsülve."

erről van szó, de ezt egy nő úgysem érti

2014. jan. 1. 17:01
 12/34 anonim válasza:

#8-as vagyok... hé 9-es, látom te is nagyon ítélkezel, és ez nem szép dolog, megy itt az önfeledt általánosítás bárkivel szemben, legyen az nő vagy férfi, nem vagyok otthon ülős képzeld el

és nem csinálok semmit sem rosszul, sokkal inkább néha túl őszinte vagyok, és ezt ugye a mai világban nem becsülik meg például és még sorolhatnám, az hogy megbecsülnek tőlem is függ, de én nem hinném, hogy valamit rosszul csinálnék :)

2014. jan. 1. 19:15
 13/34 anonim ***** válasza:
Ja, csak a vesszőket meg egyéb írásjeleket nem ismeritek. Semmi gond.
2014. jan. 1. 19:31
 14/34 anonim ***** válasza:
Férfiaknál nincs erkölcs, csak mocskos g>ci és nem annyira mocskos g>ci. Nincs normális férfi, csak olyan, aki meg akar fektetni. Mindegyik csak a szexre hajt. Nem is értem ezt a kérdést itt.
2014. jan. 1. 19:32
 15/34 anonim ***** válasza:
11., 14. ti aztán jól egymásra találtatok :))
2014. jan. 1. 19:38
 16/34 anonim ***** válasza:

"Nincs normális férfi, csak olyan, aki meg akar fektetni."

Arra nem gondoltál még, hogy ez azért van, mert másra nem vagy jó?

2014. jan. 1. 19:49
 17/34 anonim ***** válasza:

Arra nem gondoltál még, hogy a válaszom reakció egy torz elmére, aki csak a lukat látja minden nőben?

*taps taps*

2014. jan. 1. 19:51
 18/34 anonim ***** válasza:
43%

" és nem csinálok semmit sem rosszul, sokkal inkább néha túl őszinte vagyok, és ezt ugye a mai világban nem becsülik meg például és még sorolhatnám, az hogy megbecsülnek tőlem is függ, de én nem hinném, hogy valamit rosszul csinálnék :)"

felismert nyelv: nő

fordítás: szoktam boltba is járni meg piálni, gyakran beszólogatós kedvem van, öntelt vagyok.

"Ja, csak a vesszőket meg egyéb írásjeleket nem ismeritek. Semmi gond."

de legalább van értelme annak amit mondunk és szervesen kapcsolódik valaki más válaszához.

a hanyag helyesírással ellentétben nyelvtanulással sem a funkcionális analfabétizmus, sem az asperger szindróma nem javítható.

meg látom a szép magyar nyelvet is ismered. arra is büszke lehetsz.

akarom mondani értelmes nő vagy, tudsz veszőket írni, kapsz cukrot.

2014. jan. 1. 20:33
 19/34 anonim ***** válasza:

"11., 14. ti aztán jól egymásra találtatok :))"

a párbeszéd minimális feltétele a 2oldalú kölcsönös kommunikáció. ennek hiányában inkább csak paralell monológról beszélhetünk.

mindnesetre beláttam, hogy én alantas férfiállat nem érhetek fel ahhoz a mértéktelen intelligenciához, amit ő képvisel, így nincs más választásom, mint behódolni előtte.

2014. jan. 1. 20:37
 20/34 anonim ***** válasza:

egyébként ez vicces, de pont arra világít rá, hogy mekkora kommunikációs különbség van aférfi és a nő közt, meg általában milyen elvárásai vanank egy nőnek meg egy férfiank.

enélkül továbbra is csak lyuk lesz minden nő és pénzeszsák minden férfi

2014. jan. 1. 20:41
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!