Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Értelmes, olvasott nők:...

Értelmes, olvasott nők: hogyan reagáltok arra, amikor a külsőtök alapján ítélnek meg?

Figyelt kérdés
Pl. fölös kilók, olykor kócos haj, fáradtabb arc szempontjából. Én is nő vagyok.

2013. okt. 24. 20:47
 1/10 anonim ***** válasza:

Bocs, hogy pasiként válaszolok, de van hozzáfűznivalóm.

Én személyesen nagyon kiakadok, ha ilyennek vagyok tanúja, de sajnos be kell vallanom, megesik hogy én is ebbe a kísértésbe esem óvatlan pillanatokban, nem tudom miért. Tudok ajánlani egy jó könyvet ezzel kapcsolatban.

2013. okt. 24. 20:49
 2/10 anonim ***** válasza:
Légyszi ajánld!
2013. okt. 24. 20:53
 3/10 anonim ***** válasza:
őszintén szólva szaroknék rá. :D
2013. okt. 24. 20:53
 4/10 anonim ***** válasza:
55%
Az olvasott nő az amikor már akkora a szeméremajka hogy lapozni lehet?
2013. okt. 24. 20:54
 5/10 anonim ***** válasza:
Röviden és tömören, szarnék rá. :D
2013. okt. 24. 20:55
 6/10 piriiiiii ***** válasza:

Nőnek még nem mondanám magamat, mert csak most leszek 17, de értelmes és olvasott is vagyok, én így gondolom.

Ez persze attól is függ, hogy ki ítél meg így. De általában nem szoktak csak úgy beszólogatni nekem, maximum nagyon közeli és közvetlen barátaim, családtagjaim, de velük csak nevetek a dolgon, vagy teszek ellene.

Eddig esetleg az öltözködésemmel piszkáltak, de azt is csak egy esetben, és elenyészően, játszottam a sértődöttet, és csak vicc szintjén.

Lényeg a lényeg: nem igazán sújt le az ilyesmi megítélés.

2013. okt. 24. 20:57
 7/10 anonim ***** válasza:
Nincs a külsőmben hiba, így nincs is rá esély. :)
2013. okt. 24. 21:01
 8/10 anonim ***** válasza:
2013. okt. 24. 21:10
 9/10 anonim ***** válasza:
ajajj, hetes milyen kis szerény...
2013. okt. 24. 21:35
 10/10 anonim ***** válasza:
Sokan vannak, akik külső alapján ítélnek, éppen ezért szerintem felesleges ilyesmivel foglalkozni, nem szabad magadra venni az esetleges megjegyzéseket. Ettől függetlenül nem szeretem, ha valaki csak külső alapján ítél, és én is igyekszem kerülni, hogy ezt tegyem.
2013. okt. 24. 22:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!