Van itt olyan, aki nem megy ma sehova (otthon marad)?
Figyelt kérdés
Ha igen, miért?:)2013. dec. 31. 19:43
21/28 anonim válasza:
Én.
Eleve mit kell ezen ünnepelni, hogy újra eltelt egy év?
22/28 anonim válasza:
Nem ünneplem a szilvesztert, ahogy egyetlen más ünnepet sem, szóval ez is ugyan olyan nap mint a többi. :) Csak a fejemet csóválom a sok emberen, aki ilyenkor be van zsongva, hogy "húúú, újév!" és úgy odavannak.
23/28 anonim válasza:
Én is itthon vagyok. Az osztálytársaim fele azóta már részegen alig tudva magáról fekszik valahol. De én nem vagyok ilyen..A 'barátaim' meg még annyit se kérdeznek, hogy élek-e, és nem hívtak sehova. Tényleg nem értem mit kell megünnepelni a szilveszterben, ugyanolyan nap, mint a többi, a holnapi nap is ugyanaz leszm csak a naptárban változik az év..
17/L
24/28 anonim válasza:
én, mert ahova hívtak házibuliba az messze van, másik hely ahova hívtak meg annyi ember van ,hogy csak nyomorognék :) ezért 00:00 kor lemegyek ellövöm a tűzijátékomat azt utána meg jövök vissza haza beverem az üveg pezsgőm azt kész most meg nyomatom a saskabarét XD
25/28 anonim válasza:
Én most egyedül töltöm a szilveszter :/ bár hívott egy volt osztálytársam házibuliba,de tudom,hogy le akar fektetni és csak azért hívott,így semmi kedvem. volt egy lány akivel jóba vagyok elhívott veszprémbe de az több óra út. pesten is van két jó barátom ,de az is több óra út,én meg ezt nem akartam bevállalni. szüleim is messzebb laknak meg jól megvannak otthon kettesben. nagyim ma hívott magához de akkor nem volt kedvem,most megbántam mert jól elcsacsogtam volna vele,de hát ez van :/
26/28 anonim válasza:
Én sem megyek. Ugyanazért amit az 5-ös válaszoló leírt.
27/28 anonim válasza:
Jelen. Egyrészt nem szeretem a "kötelezően érezd jól magad" dolgokat, másrészt nem szeretem az olyan emberek tömegét, akik kómásak, ráadásul olyan "zene" dübörög, amit utálok, plusz olyan hangerővel, hogy az már fáj. Nem is értem, mit lehet szeretni ezen a fajta "bulizáson", meg hogy miért kötelező mértéktelenül inni. Amúgy is lenne dolgom, csak nem akaródzik most írással foglalkozni, inkább halogatom. :)
28/28 anonim válasza:
Nem szeretek bulizni, rosszul érzem magam nagyobb társaságban. Az meg szintén nagyon zavarna, hogy mindenki falná a barátnőjét csak én nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!