Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem jön sehova a haverom? Miért hiszi, h csak azért hívjuk, h ne üljön otthon?
hűha.. talán engem is ilyen embernek hihetnek a barátaim..
de én azért vagyok így,mert nem akarom nézni,ahogy ők nyalják egymást.. én meg kívülálló vagyok :S
ott nem tudom van-e ilyen probléma.. meg
menj fel hozzá :D aztán ő is ráfog jönni egy idő után h élvezi és tény nem terhükre van és mehet :D
nem, mi nem nyaljuk-faljuk egymást.Általában én a csajommal kettesben megyek vhová, ahogy a haverjaim is...vmikor hívjuk a lányokat is, de az ritkább...
Ez a haverom meg nem nagyon iszik...eddig, akikkel eljárt kéthavonta 1x, azokkal azért nem jár, mert azok mindig seggre itták magukat...mi max sörözünk...meg lecsuszik egy kis pálesz is, de nem isszuk magunkat totálkárra...nem tudom, h mi lehet a baja.Miért nincs kedve kimozdulni otthonról?
lehet,hogy azt hiszi,hogy nem elég poénos meg stb. józanul.. és hogy ti jól érzitek magatokat ő meg hangulatromboló..
amúgy szerintem az lenne a legjobb hha elráncigálnátok bulizni (ha akarja,ha nem) és keresni neki egy csajt ;D az kirángatná ebből szerintem :D..
Én kifejezetten örülnék ha ilyen barátaim lennének akik mindig elhívnak valahova. Nem szeretek otthon ülni de mivel nincs kivel elmenni így kénytelen vagyok. :(
20/F
robbanjatok be hozzá csapatostól (vagy először egyedül,és ha ellenáll hívod a többieket) és elviszitek ;D
biztos élvezné ő is ha veletek lenne,csak azt hiszi h a terhetekre van ..szalja.
találjatok ki valamit, hogy kell még egy ember és rá gondoltatok, és nagyon kellene hogy eljöjjön
hátha segít...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!