Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem jön sehova a haverom? Miért hiszi, h csak azért hívjuk, h ne üljön otthon?
Igen, én is úgy látom, ahogy Te, amit az "azt mondom, amit más akar hallani" című dologban kapcsolatosan írtál.
Épp ez a baj, hogy otthon is így tesz, és nem mer ellent mondani, lázadni.
Szerintem azért válaszolj neki, de ebben a válaszban tényleg legyen benne, amit az előző kommentemben írtam, hogy akkor mi van a mi barátságunkkal, bízol bennem? Zárjuk rövidre a dolgot!! Mást talán nem is kellene egyelőre írni.
Esetleg azt is meg lehetne kérdezni, hogy mondja meg az okát, miért nem tart Veled sehova, azért, mert már nem kedvel Téged, vagy fél az emberektől, vagy a szülői (el)nyomás áll a háttérben. Ha ezt őszintén elmondaná, már közelebb leszünk a megoldáshoz.
A folytatás majd ezután derülhet ki csak.
Szia!
Sikerült 2 év alatt haladnod vmire? Vagy már külföldön vagy és nem is foglalkozol az egésszel?
Szia Ádám, és egyéb esetleg véletlenül erre tévelygő emberek!(csak sikerült feltörnöm a Robi GYK oldalát, magamnak lusta voltam csinálni)
Szóval:
Hallhattuk - ismét - a te szemszögedből a dolgokat, ilyenkor teljesen megértem, ha egy külső szemlélőnek mindez tényleg úgy tűnik mintha én lennék a gonosz elutasító, te pedig a jó barát aki semmiben sem hibázott(szép hosszú mondat lett).
Akkori "visszahúzódásom" egyik alappillére édesanyám RÁK azaz daganatos megbetegedése volt amit sajnos nehezen dolgoztam fel(azóta már sajnos elhunyt). A másik oka pedig pontosan a te személyedben volt. Mondom ezt úgy, hogy egyáltalán nem akarlak megróni vagy megsérteni csak azért mert, talán őszintén(talán nem), próbáltál rajtam: de facto "segíteni". Ez ideáig rendben is lett volna, de az már nem, hogy teljes napokat töltöttél nálam, hogy kijátssz egy nyamvadt videó-játékot és ilyenkor bizony megcsömörlöttem tőled és EZÉRT SE akartam nagyon találkozni veled(miért is akartam volna, hiszen teljes napokig boldogítottál, oda se engedve a saját számítógépemhez :D na jó ez most viccesen hangzik de akkor kellemetlenül éreztem magam, helyetted is).
További problémák:
1 A sátorozásotokból nem lett SEMMI és azóta se!!!
2 Sok beszédnek mindig is sok volt az alja, és erre sokszor te voltál a legjobb példa.
3 Az edzéssel kapcsolatban. Elismerem, hogy abban már hamarabb kellett volna rád hallgatnom, ennyi... nekem sose okozott problémát beismerni a hibáimat. De, ha most visszanézed már te se jársz, sőt szinte alig hallani rólad pedig 1 km re laksz tőlem de, ha - ne adj Isten - meghalnál nem is tudnék róla. Ez annak tükrében érdekes mert mindig te akartál kirángatni engem, közben ebben éppen úgy te is segítségre szorulsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!