Van itt olyan, aki nem megy ma sehova (otthon marad)?
Figyelt kérdés
Ha igen, miért?:)2013. dec. 31. 19:43
11/28 anonim válasza:
ÉN. A 4-es és az 5-ös válaszban leírtak miatt.
12/28 anonim válasza:
Én is itthon leszek. PC-n játszok valamit aztán filmezgetek. 22/F
13/28 anonim válasza:
Én se megyek sehova. 16/F
Úgy volt, hogy átjön csajom, de tegnap szakítottunk (én vele), így aztán ebből nem lett semmi. Hívtam volna osztálytársakat, de már mindenkinek volt programja.
14/28 anonim válasza:
Mert nem lehetek ott ahol legszívesebben lennék, és így semmi értelme máshova menni. Amúgy is utálom nézni, hogy a korombeliek hogyan isszák padlóig magukat, mert "Az jó."
15/28 anonim válasza:
Igen, pl. én.
Utálom a szilvesztert, még karácsonyi hangulatban vagyok. :)
16/28 anonim válasza:
Én!
Utálok bulizni, inkább itt nyomom a GYK-s arcokkal :)
Reggelig leszek.17/F
Ha vki akar dumálni, irhat :)
17/28 anonim válasza:
Én is itthon maradok! Szeretek bulizni (már ha van), és facebookon épp ma este hívott egy haverom a házibulijába, de nem tudok elmenni, mert csak 2-en vagyunk most itthon anyámmal, és ilyenkor nem akarom egyedül hagyni. Úgyhogy a koccintáson kívül ma este csak a TV-é a főszerep.
18/28 A kérdező kommentje:
#17-es, ilyet is ritkán hallani, legalábbis én ritkán hallok, rendes tőled, hogy miatta otthon maradsz :)
2013. dec. 31. 20:15
19/28 anonim válasza:
Igen, van. Mehettem volna egy koncertre, egy barátnőmmel és annak a társaságával, de annyira nem tetszik a banda, hogy fizessek is értük... :D
20/28 anonim válasza:
Én, mert elmehetnék, de nincs kedvem piálni valami drága helyen mikor itthon van nekem ingyen, meg amúgy sem piálok. Meg akikkel elmehetnék, azok közül csak 1 embert ismerek, a többit nem, és amúgy sincs túl sok kedvem elmenni ma.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!