Az anyám nem enged sehová azt szeretné hogy egész nap otthon uljek? Tobbi lent
Tudod van egy olyan torveny, hogy 18ev alatti 10-ig tartozkodhat az utcan szulo nelkul... szoval megertem, hogy nem enged el olyan kesoig, engem sem engedtek el es amugyis megfagynek ebbe a hidegbe :"D Nalam is ugyanez volt mint nalad, hogy fiuk tabu meg alig akart elengedni neha... Mikor mar nagyon elegem volt sirva orditottam neki, hogy azt akarja, hogy lezbikus legyek vagy apaca...?! Mondjuk baratnokkel en altalaban mindig elmehettem moziba, ha akartam:) En egyke vagyok azert olyan szigoruak velem...mar 17,5 eves vagyok megis 8-9re haza kell ernem...de en mar megszoktam :D C'est la vie :D Olyan is volt, hogy kifestettem a kormom vilagos rozsaszinnel, ezert hisztirohamot kapott es elvette a netet es addig nem adta vissza, amig le nem mostam...es nekem is jott a duma h k**va akarok e lenni...
Na de mindez mar 2eve:) Kozben lett egy baratom is, akit anyu elfogadott, es mar alig veszekszunk :D A 14-15-(16) voltak nalunk a leghuzosabb evek >< De hidd el el fog mulni es anyukad majd elfogadja, hogy felnosz es el fog engedni:)
17,5/L
Az első mekkora hülyeséget írt!!!!
Hol van ilyen törvény? Max. az álmodban!
JO AKKOR NEKEM HAZUDOTT AZ ANYAM ES EGY PUBBAN IS VELETLEN KERDEZTEK MEG H MINDENKI ELMULT E 18 MIKOR JOTTEK A RENDOROK...;)))) es amugy tenyleg le kell pontozni, azert mert elmeseltem h nalunk mi volt....elettelenek:""""""dddddd
elso voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!