Megszakitanam vele a kapcsolatot, de a szivem bele szakadna? Mit tegyek?
Internete nehany honapja ossze ismerkedtem valakivel akivel teljesen megertjuk egymast.
Egy ideje megvaltozott negativ iranyba kotekedik meg provokal es emiatt rossz erzeseim vannak,remalmaim stb.
t szeretem Ot,de nem tudom mit tehetnek...
Ellenkezo nemuek vagyunk,de szerintem o csak baratkozni akar,de nem vagyok biztos ebben sem...
Valaki tudna segiteni,hogy mit lehet ilyenkor tenni?
igen,de h zarjam le vele? mit irjak neki? amikor faj kimondani h vege...
raadasul szuksege van ram...
figyelj
mikor azt írjuk, indulj ebbe az irányba, akkor arra van kifogás.
mikor mást, akkor meg arra.
Döntsd el, h mit akarsz. Sztem ez nem egy valóságos emberi kapcsolat és ha engem már nem tenne boldoggá vagy nem szórakoztatna többé: lezárnám
De EZ én vagyok
Kérdező! Ami gátol abban, hogy találkozz vele- konkrétan az, hogy nem akarod magad vállalni a mindennapokban..élőben..félsz, hogy nem felelsz meg neki és stb - old fel és találkoztok! Ezért nem lép egyikőtők se!
Féltek..féltek a kudarctól..féltek, hogy a realworld elrontja a varázst! Be kell vállalni vagy lezárni! Mindenki fél..mindenki szeretné, hogy jól alakuljanak a dolgok, de ha nem lépnek nem lesz semmi!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!