Megszakitanam vele a kapcsolatot, de a szivem bele szakadna? Mit tegyek?
Internete nehany honapja ossze ismerkedtem valakivel akivel teljesen megertjuk egymast.
Egy ideje megvaltozott negativ iranyba kotekedik meg provokal es emiatt rossz erzeseim vannak,remalmaim stb.
t szeretem Ot,de nem tudom mit tehetnek...
Ellenkezo nemuek vagyunk,de szerintem o csak baratkozni akar,de nem vagyok biztos ebben sem...
Valaki tudna segiteni,hogy mit lehet ilyenkor tenni?
hat mar beszeltunk rola h lelki tarsak vagyunk...
de itt most nem is ez a lenyeg hanem h rosszul erzem magam egy ideje a kapcsolatunk soran....
interneten lettél szerelmes?
hajjaj... nem bántani akarlak, de lesz még bajod az életben.. :S
nem vagyok szerelmes baratilag szeretem szt hiszem...
miert lenne bajom? :)
Egy picit kifejtened jobbanh milyen is a kapcsolatotok?
Mik a kozos programjaitok,milyen gyakran talalkoztok?
neten ismerjuk csak egymast...szoval ilyen netes baratsag fele...
nemsokara 20 evesek leszunk,de kb ugyanannyira vagyunk erettek.. :D
azért mert nem tudod elválasztani, h a net, az csak net:(
rendben, jóban lettetek, de igazából nem is ismered.
ha nem akarsz, nem beszélsz vele.
ez nem a való élet, ez az internet...
Utolso:
az elso mondatod h ertetted?
de ugy erzem kiismertem mar...
de nem birom ki h ne beszeljek vele,szuksegem van ra... :S
Minel elobb talalkozzatok.
A zerelem ,szex kategoriaba raktad,igy gondolom ,teged erdekel o,mint no . Na akkor ,ha megejtetek egy talalkozot,akkor batran kijelentheted,h igenis kell neked,es szukseged van ra . De igy ,h meg nem is lattatok egymast ,Ne Ess Csapdaba......
En beleesten , beleeltem magam egy ilyan dologba ,amure ha visszagondolok,csak ido es energia pazarlas volt.
Neked itt most tobb kerdesed is lehet, epp ezert jo a talalkozo. Aztan mar nem lesznek ketelyeid,hanem lesz egy velemenyed,lesz szandekod,h hogyan tovabb.
Ha pedig egy masik oldalrol ertetted a kerdesed...es csak mint baratok beszelgettek,es ugy vagytok lelki tarsak,akkor meg idok kell arra,h miert is akarod megszakitani a kapcsolatot..... Ha azert mert ugy erzed,h o csak baratkent nezne rad,akkor hibat kovetsz el , mar azzal hibazol ,h te tobbet gondolnal bele ,mert meg nem talalkoztatok.
nagyon messze lakunk egymastol en budapest o debrecen... :S
azert szakitanam meg,mert ugy erzem manipulal,erzelmileg terrozizal,kotekszik....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!