Megszakitanam vele a kapcsolatot, de a szivem bele szakadna? Mit tegyek?
Internete nehany honapja ossze ismerkedtem valakivel akivel teljesen megertjuk egymast.
Egy ideje megvaltozott negativ iranyba kotekedik meg provokal es emiatt rossz erzeseim vannak,remalmaim stb.
t szeretem Ot,de nem tudom mit tehetnek...
Ellenkezo nemuek vagyunk,de szerintem o csak baratkozni akar,de nem vagyok biztos ebben sem...
Valaki tudna segiteni,hogy mit lehet ilyenkor tenni?
épp ez a baj, h épp ezért nem tudom jobban elmagyarázni, mert én értem a különbséget.:(
találkozzatok legalább egyszer, hadd váljon igazivá ez a barátság vagy akármi
Egyértelmű, hogy a kérdező a lány :-)
Mindenképpen találkozzatok! Aztán majd elválik!
Értem, hogy szükséged van rá, de gondolj bele..te tulajdonképpen egyedül vagy! Nincs melletted mikor kellene..csak e-mail..meg nem tudom chat! Ha nem tud fejlődni ez a kapcsolat akkor sajnos ez egyenlő a nullával! Délibáb! Az idő meg telik!
Én is voltam ilyen "kapcsolatban" évekig! Tudom miről beszélsz és megértelek....nagyon rossz helyzet és lelkileg megterhelő! Drukkolok kis csaj!
kedves Toled Utolso. :)
de h talizzunk amikor messze lakik es sajnos egyertelmu szamomra egyre inkabb h nem is vesz komolyan...
es Neked h alakult?
joh vhogy megoldhatnank...
de en azt gondolom h ha teher szamomra ez a kapcsolat nem kene megjobban bele bonyolodnom!!!
Vége lett! A távolságon pedig addig problémázol/problémáztok amíg nagyon megromlik a kapcsolat...már most érezhető.."provokál"
Feszültség ez neki is és most nem szeretnék általánosítani, de gondolj bele...csaj vagy..fiatal vagy..pesti vagy...a fiú sok mindenen kattoghat pl te veszed hülyére őt és a barátnőiddel jól kiröhögöd! Pasid van...csak barátkozol vele de nem lennél a barátnője...ismerkedhetsz másokkal is és ő csak egy a sok közül...ne adj ég néha-néha lefekszel valakivel ő meg közben neked írogat..ezt nem rosszból írom! Nem téged minősítlek és nyilván te is sok mindent gondolhatsz a srácról...de a távolság is befigyel..bizonytalan a jövő és egyikőtöknek sincs biztos pozíciója a másiknál - nem vagytok egy pár - senki semmibe nem lehet biztos! Gondolom nem beszélgettek erről pl Miért provokálsz? Mik a terveid kettőnkkel? tetszem-e neked -fénykép alapján -
stb..tudod ez nem élő! Itt nem lehett játszani a fúú de macsó vagyok meg szép kislány és taktika ezrrel...itt fokozottan fontos a kommunikáció, mert különben mindenki azt hisz amit akar és ebből következik, hogy nem mer senki sem lépni, mert jaj istenem mi van ha...aztán összevesztek...megszakad a kapcsolat..és szenvedés lesz belőle! A kérdés, hogy mindketten hasonlóan gondoljátok-e és van-e mindkettőtökben hajlandóság, hogy ezt lekommunikáljátok a másik felé! Válaszolsz neki rendesen ha keress? Ő válaszol neked ha keresed..nem váratjátok egymást napokig? smseztek? Beszéltek mobilon? Éreztetitek egymással hogy mindketten komolyan gondoljátok?
Gondolkozz el ezeken!
sok mindenen elgondolkodtam mar...
ugyanezt en is gondolhatnam rola ennyi erovel. :)nekem nincs parom,nem nevetem ki,komolyan veszem ez erezheto a leveleimbol,ha hazudtam vna mar reg bele gabalyodtam volna...stb mindketten maganyosak vagyunk amugy szoval sok minden nem all fent. :)
a feszultseget pedig erzem nagyon...erre jol ra vilagitottal... :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!