Szerintetek mi tévő legyek? Barátnőt szeretnék.
Ne akarj barátnőt. De komolyan.
Ha egy lány megérzi rajtad, hogy igazából mindegy is neked, hogy ki, csak legyen már egy nőd, akkor menekülni fog.
Mi nők önzőek vagyunk. Azt akarjuk, hogy a férfi minket akarjon. Tehát ne "egy nőt", hanem engem. Ennyi. Akkor próbálkozz, ha valaki tényleg megfog annyira, hogy őt akarod. Addig felesleges.
én ki nem állhatom a parasztokat! és az összes lány akit ismerek így van vele szóval szerintem nem lesz kifizetődő, de re tudod.
(reagálva itt az egyik válaszolónak: a pénz nem minden, és ha a párod csak azért van veled az már régen rossz)
Nem veled van a gond nyugi!!!! :))
Es nehogy bunko legyel, az nem megoldas!!!!
Legyel kedves es ne nyomulj annyira! Inkabb elobb csak beszelgess a lanyokkal es ismerd meg oket.... tanuld ki mi jo, mi rossz nekik!!!!
Bar nincs nagy tapasztalatom.... Azert remelem segitettem!!! :)
16L
hat nyugi velem os hasonlo a helyzet, es bizok benne hogy ez valtozni fog
17/L
Jegyzet: ÉRDEMES ELOLVASNI! (VÉGÉIG)
Nem egyszerű?!, pedig az! :)
Lehetsz egy men's health magazin címlapjáról való selyemfiú, ha nő előtt idegesen,hülyén,furcsán,gyengén viselkedsz nem tudod felszedni (ne értsd félre, nem egy éjszakás kalandra gondolok).
Egyébként nem létezik ***** magabiztosság, mert ez egy abszurd fogalom, egy érzés, amikor jól összpontosítasz és ezt mások is látják.
Aztán, lehet, hogy felszínesek, de, ha egy igazi férfi áll előttük, akkor az egyből kitűnik a tömegből.
És a legfontosabb, hogy csak gondoljatok kicsit bele, hogy mire megy ki ez a rendszer, hogy ha sok pénzed van és elviszed a lányt moziba vagy veszel neki egy ékszert, amire rámegy a havi fizetésed, *****.
Ez arra megy ki, hogy vegyél a termékükből, nevezzük elrejtett reklámnak.
"a magyar lányok felszínesek"
Ez mind ebből a sok hazugsából ered, amit a média terjeszt.
Próbáljatok meg átlátni a dolgokon és ez nem csak a csajozásról szól.
Egyébként ez az igazság és ez ország független:
Egy fiú egy jól kinéző csajt akar, amíg egy csaj a fiú identitását nézi.
A nők keresik a kapcsolatot és azért látjátok, hogy a jóképű gazdag viszi el a 10-est, mert a csajnak nincs sok választása, végül is még mindig jobb, mint egy félénk ronda gyerek, nem?
De, ha egy férfit lát (kinézet független), akkor őt választja, ez ilyen egyszerű.
Én nem fogok vitatkozni senkivel,de ez az igazság, hidd el vagy maradj lúzer!
menj el egy olyan helyre ahol lazaság van ,fiatal lányok meg minden .és ha odajön egy csaj hozzád és bejösz neki fektesd meg ha jól néz ki ha nem .olyankor nem az a lényeg
csikágósan csak csikágó van apám .-
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!