Szerintetek mi tévő legyek? Barátnőt szeretnék.
pontosan
nekem akkor lett mikor a legpar@sztabb voltam :D
Na figyeljetek, én szeretek segíteni másokon és én is így voltam ezzel a témával, de ez egy nagyon nagyon hosszú tanulmány(csajozás). De egy tippet tudok adni. Ha, azt mondja van barátja 80%-ban hazudik és egy nagy titok:
A férfiak a női testre mennek a nők viszont a belső tulajdonságokra pl.: férfiasság, lazaság
Hidd el elegük van a sok baromból, mégis őket szedik fel, miért, mert ők férfiasak, tehát szed ki a jó tulajdonságokat egy baromból és egy kedves fiúból és rakd össze és barátom ezzel garantált a siker!!!
Ha tudsz angolul nézd meg ezt a videó, meg a többit is, ami van a srácnak: http://www.youtube.com/watch?v=GYPHl0_G6B8
Remélem segítettem ;)
Soha ne add fel,soha, higgy nekem, ha ezt alkalmazod és nem válik be, nem veled van a bajuk, hanem tényleg van rá nyomós okuk:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!