Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeretnék barátnőt, de nincs önbizalmam nem merek senkihez se oda menni, mi tévő legyek?
Szia!
Hú, először is ne aggódj. Sokan vagyunk így ezzel, és nem kell semmit elsietni - nekem első igazi barátnőm 19 évesen lett.
Nekem nem (csak) a kinézetemmel volt bajom, hanem attól féltem, hogy "mi van ha nem jön össze". Nekem azzal volt bajom, hogy egyáltalán ismeretlenekhez (főleg ismeretlen lányokhoz) hogyan közelítsek.
Nekem az jött be, hogy "gyakoroltam". Nem kell rögtön úgy menni minden lányhoz, mintha görcsösen barátnőt szeretnél (tudom nehéz, mert midnenkiben potenciális barátnőt látsz ilyenkor :)). Azt tanácsolom, hogy pl tűzd ki célul, hogy minden egyes nap legalább pár mondatot beszélsz egy ismeretlen lánnyal, úgy hogy te kezdeményezel. Ne értsd félre, ez lehet akár az időjárás is, vagy pl ha vonatra szállsz és késik, a MÁV szidása, tényleg bármi; csak így egy idő után nem fog problémát jelenteni idegen lányokat megszólítani (figyelem, ha a lány nem akar beszédbe elegyedni, hagyd, ne erőltesd). Egy idő után talán kicsit kevésbé leszel gátlásos. Ha "beijednél" csak annyit mondj magadban, hogy az adott lányt nem ismered, és valszeg soha az életben nem fogsz vele találkozni, úgyhogy mit veszíthetsz - max kicsit furának néz.
Remélem segítettem. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!