Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szeretnék barátnőt, de nincs...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szeretnék barátnőt, de nincs önbizalmam nem merek senkihez se oda menni, mi tévő legyek?

Figyelt kérdés
Mit csináljak hogy az önbizalmam javuljon vagy hogy mennyek oda lányokhoz, mi tévő legyek?F/15
2009. aug. 4. 20:43
 1/7 anonim ***** válasza:
Én is ugyanezzel a bajjal küszködök :S
2009. aug. 4. 20:55
 2/7 anonim ***** válasza:
Azt hiszed nem vagy vonzó? Lehet, hogy mégis az vagy, ebben a korban gyakran előfordul, hogy rosszabbnak látod magad mint vagy, de tegyük fel, hogy mégsem vagy vonzó. Akkor szerintem olvass el egy - két könyvet a csábításról, mert nagyon sokat segít és utána biztos a siker ;)
2009. aug. 4. 21:00
 3/7 anonim ***** válasza:
96%
ez csak akarat kérdése. szedd össze a bátorságod és menj oda. mi van akkor ha kikosaraz? semmi. lesznek olyan lányok akiket meg te küldessz majd el. mindenesetre az biztos hogy a sült galamb nem fog a szádba repülni, ha nem cselekszel nem is történik semmi. regisztrálj netes társkeresőn ha az könnyebb.
2009. aug. 4. 21:02
 4/7 anonim ***** válasza:
95%
Én is önbizalomhiányba szenvedtem és pont 15 évesen lett nagy önbizalmam. Nem voltam elégedett a külsőmmel és úgy éreztem, hogy senkinek se tetszek. Vásároltam divatos ruhákat, elmentem fodrászhoz, kozmetikushoz (pattanásos vok) és így már jobban éreztem magam, de ez még nem elég. Horvátországba minden este buli volt a parton és ott sétálgattam és szemezgettem. Először fura volt, de belejöttem és az önbizalmam nagyon megnőtt. Most leszek 16 éves és úgy érzem, hogy 1 év alatt nagyon megváltoztam jó irányba. Neked is a szemezgetést ajánlom.
2009. aug. 4. 21:08
 5/7 anonim ***** válasza:
majd ha megtetszel te egy lánynak ő ha nem félénk oda fog menni , és is így csináltam a pasimmal , ő is nagyon félénk , de nem tudom miért azért ez nem jó annyira , de remélem hogy bátrabb lesz majd , mert ez mindenre kihat , szerencsére én elég hóbortos vagyok :D mindenre kapható, igy egyensúlyozni tudom picit
2009. aug. 4. 21:49
 6/7 anonim válasza:
100%

Szia!

Hú, először is ne aggódj. Sokan vagyunk így ezzel, és nem kell semmit elsietni - nekem első igazi barátnőm 19 évesen lett.

Nekem nem (csak) a kinézetemmel volt bajom, hanem attól féltem, hogy "mi van ha nem jön össze". Nekem azzal volt bajom, hogy egyáltalán ismeretlenekhez (főleg ismeretlen lányokhoz) hogyan közelítsek.

Nekem az jött be, hogy "gyakoroltam". Nem kell rögtön úgy menni minden lányhoz, mintha görcsösen barátnőt szeretnél (tudom nehéz, mert midnenkiben potenciális barátnőt látsz ilyenkor :)). Azt tanácsolom, hogy pl tűzd ki célul, hogy minden egyes nap legalább pár mondatot beszélsz egy ismeretlen lánnyal, úgy hogy te kezdeményezel. Ne értsd félre, ez lehet akár az időjárás is, vagy pl ha vonatra szállsz és késik, a MÁV szidása, tényleg bármi; csak így egy idő után nem fog problémát jelenteni idegen lányokat megszólítani (figyelem, ha a lány nem akar beszédbe elegyedni, hagyd, ne erőltesd). Egy idő után talán kicsit kevésbé leszel gátlásos. Ha "beijednél" csak annyit mondj magadban, hogy az adott lányt nem ismered, és valszeg soha az életben nem fogsz vele találkozni, úgyhogy mit veszíthetsz - max kicsit furának néz.

Remélem segítettem. :)

2009. aug. 4. 21:52
 7/7 anonim ***** válasza:
Velem is ez a gond,én 17 vok.Egyszer úgy adódott,h lehetősegem volt ismerkedni ismeretlen lányokkal és annyira rámenős voltam,h másnak elhordtak mindennek XD.Szal én má nemtom mi jön be nekik,ha rámenős vagy azt se szeretik,ha vissza húzódó akkor le se sz@arnak,szal nem könnyű meg találni a középutat.
2009. aug. 4. 23:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!