Hogy kérdezzem meg hogy roma-e úgyhogy ne legyek sértő?
Figyelt kérdés
szerintem az de szeretném biztosra tudni de az meg milyen már hogy rá kérdezek hogy tudjam meg??2013. dec. 29. 21:32
1/27 anonim válasza:
figyejjé more ledzsalunk a kocsmába?
2/27 anonim válasza:
Cigány-e vagyol, he?! Hogy a rákegye ki a szivedet ha nemválaszolsz te dög!
3/27 anonim válasza:
kérdezz rá a szüleire, talán. bár nincs sok ötletem. de azt megkérdezhetem, h miért fontos ez?
4/27 anonim válasza:
Ha a vére oldja a rezet akkor bizony roma.
5/27 anonim válasza:
nézd meg a családját vagy nézz róluk képet facéről.. ha anya , apát láttad egyből tudni fogod...
6/27 anonim válasza:
kitöl akarod megkérdezni ? Ettöl függ a válaszom xd
7/27 anonim válasza:
Figyu drága tezsvirem mennyi a szinesfim felvásárlási ára?XD
8/27 A kérdező kommentje:
azért fontos mert nem szeretnék roma emberrel párkapcsolatot...
2013. dec. 29. 21:34
9/27 anonim válasza:
Ilyet nem korrekt dolog kérdezni az embertől, ahogy azt sem, hogy milyen vallású, vagy melyik nemhez vonzódik.
Vagy kiderül, vagy nem...
10/27 anonim válasza:
ha tetszik meg normalis akkor mer fontos ?! amugy meg viccelodve ... vagy kuldj rola kepet es meg mondom :-D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!