Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Nem nagyon hiszek neki,...

Nem nagyon hiszek neki, szerintetek is nekem van igazam?

Figyelt kérdés
Szóval megismertem neten egy lányt..rengeteget beszéltünk és már nagyon megszerettük egymást..de emilie voe nereng képei vannak kint..megkérdeztem tőle mért vágott át..és elmesélte hogy sok ismerkedést így tett tönkre..hogy előbb jöttek rá minthogy elmondja..elmagyarázta hogy mi a múltja mért költözött Magyarországra..én nagyon szeretm és ő is engem de ennek az esélye minimális..sőt..lehetetlen..akkor most?:/ Úgytudom külföldön van és énekel..de hogyan mondja meg neki hogy hagyjon békén mert átvágott?

#híres #átvágás #emilie voe nereng
2013. dec. 29. 13:24
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Figyi, roppant egyszerű....

Közlöd vele, hogy a szomszéd városban lesz dolgod, és mittudomén 2-án pont ott leszel, és lesz is időd utána, így végre találkozhattok. :))

Ha hárít, tuti hazudik...

Ha elfogadja, akkor legfeljebb aznap reggel neked fog közbejönni valami... vagy megoldod, és tényleg utazol... :)

2013. dec. 29. 13:47
 12/13 anonim ***** válasza:
Nem kell várni semmire , ha képet sem küld mert "szar kedve van" akkor tuti átvág...de ha mégis belemegy a képküldésbe akkor adj meg neki pár dolgot ,hogy mit csináljon a képen...pl a bal kezével fogja meg a jobb fülcimpáját. Ha nem teljesíti akkor közöld vele,hogy a hülyék a másik oldalon vannak!
2013. dec. 29. 14:50
 13/13 A kérdező kommentje:
Köszi:D
2013. dec. 29. 16:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!