Miért nem hiszek már abban, hogy létezik olyan lány, amilyet keresek?
Figyelt kérdés
Amióta aktívan csajozok, kb. két éve minden megváltozott, amit a lányokról gondoltam azelőtt. Két éve még optimista voltam, hittem, hogy van olyan lány, aki jellemre szerethető, hozzám való és el tud fogadni úgy engem, ahgoy vagyok, fura mód akkoriba még sok szép lány is szemezett velem, bár lehet csak beképzeltem? Mert ugye a két évnyi aktív csajozás nekem azt mutatta meg, hogy alányoknak nem vagyok az esete, mind rondának, undorítónak tart, pedig azelőtt voltak jelek, hogy több szép lánynak is bejöttem. De úgy látszik minden tévedés, illúzió volt, én bűnronda vagyok és egy csajnak sem kellek, örök boldogtalanság a sorsom. Azóta depressziós, öngyilkos gondolatokka tele élő életkedvtelen gyerek vagyok. Mint egy robot úgy élem az életem, csajozni sem szeretek már, úgyis mindig ugyanaz a vége, kopjál le rondaság, ki burkoltam ki szókimondóan jelezve ezt. Röviden a lényeg, hogy két évnyi aktív csajozás után rájöttem, hgoy a lényeg a külső, ha jól nézel ki, bármelyik csajt megkaphatod mindegy mit csinálsz, ha csúnya vagy akkor lehetsz te akármilyen tökös, bátor legény a lányok csa fújjognak, ha rád néznek.2013. jún. 16. 16:13
1/2 anonim válasza:
Ez így nem igaz, több embert is ismerek, akiknél nem lehetsz rondább, mégis k*rvajo csajuk van. Küldj privátba egy képet magadról, csak hogy lássam mi a helyzet.
2/2 anonim válasza:
Hasonló cipőben járok, én 3 éve kezdtem el az aktív csajozást, akkor minden bokorban találtam olyan lányt, aki egy csettintésre lesz@pott, mostanában sajnos magányosan járok az utcákon, belesek a bokrokba, de nincsen már egy éhes száj sem, amit betömhetek. 3 éve még magas voltam, nem tudom hogyan, de most alacsony és ronda lettem, magányomban kártyavárat építek és tudom, hogy az örök boldogság soha nem érhet el, könnyed hattyú képében. Csak a sanyarú sors és a szeretet mellőzése marad nekem. Nem vagyok többé legény a gáton. Pénzes k@rvákra már nem vágyom. Szóval értem, hogy a pici és aranyos baba arcú lányok már nem találhatóak meg Magyarország területén. Teljesen átérzem a helyzetedet tesó, nekünk már csak a f@szverés marad. Béke
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!