Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Nem nagyon hiszek neki,...

Nem nagyon hiszek neki, szerintetek is nekem van igazam?

Figyelt kérdés
Szóval megismertem neten egy lányt..rengeteget beszéltünk és már nagyon megszerettük egymást..de emilie voe nereng képei vannak kint..megkérdeztem tőle mért vágott át..és elmesélte hogy sok ismerkedést így tett tönkre..hogy előbb jöttek rá minthogy elmondja..elmagyarázta hogy mi a múltja mért költözött Magyarországra..én nagyon szeretm és ő is engem de ennek az esélye minimális..sőt..lehetetlen..akkor most?:/ Úgytudom külföldön van és énekel..de hogyan mondja meg neki hogy hagyjon békén mert átvágott?

#híres #átvágás #emilie voe nereng
2013. dec. 29. 13:24
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
MIVA'???
2013. dec. 29. 13:25
 2/13 anonim ***** válasza:
ezt szerintem senki se fogja megérteni
2013. dec. 29. 13:27
 3/13 anonim ***** válasza:
Háát netes ismerőst nem nehéz lekoptatni, egyszerűen kitörlöd.
2013. dec. 29. 13:27
 4/13 A kérdező kommentje:
Az a lényeg hogy facebookon beszélgetünk de a profilja emilie voe nereng képeivel van tele..ő aztmondja nekem hogy megérti ha nemhiszem el neki hogy ő az..a barátai tudják a múltját..de ez lehetetlen nem?
2013. dec. 29. 13:28
 5/13 anonim ***** válasza:
Én megértettem. :D Igaz, mégegyszer el kellett olvasnom.
2013. dec. 29. 13:28
 6/13 anonim ***** válasza:
Bölcs vagy.
2013. dec. 29. 13:29
 7/13 anonim ***** válasza:
emilie voe nereng? magyar vagy te egyáltalán?
2013. dec. 29. 13:30
 8/13 anonim ***** válasza:
skype webcam ról hallottál e ?
2013. dec. 29. 13:31
 9/13 anonim ***** válasza:

Hát, nem sok esélyt látok rá, hogy igazat mond, de ha meg akarsz róla győződni, beszélj meg vele egy talit, vagy ahogy előttem írták, webcam.

Ha hárít, akkor tuti kamu....

És utána mondd meg neki, ilyen egyszerűen, ahogy a nyitó kérdés utolsó sorában leírtad!

2013. dec. 29. 13:36
 10/13 A kérdező kommentje:
Hát találkozni találkozna de azt is csak azért mert messze lakok tőle és tudja hogy nem tudnánk mostanában összefutni...ha meg képet kérek tőle akkor meg aztmondja szar kedve van..és nem..
2013. dec. 29. 13:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!