Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Elég volt. Szerintetek igazam...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elég volt. Szerintetek igazam van? (már nem hiszek a szerelemben és a boldogságban)

Figyelt kérdés
Elég volt. Akárhányszor voltam szerelmes, csak szenvedtem. Anno volt olyan durva visszautasításom is amitől fogytam 20 kilót és szó szerint majdnem beledöglöttem(infúzió, szívmegnagyobbodás). Az egész hülyeség. Már elvetettem azt hogy olyan párom legyen aki tetszik és szerelmes is vagyok. Beérem azzal ha nem undorodok egy csajtól. Az egész a szükségről szól és a kompromisszumról. Egy pasinak kell egy nő a nőnek meg egy pasi. A szerelem meg egy humbug.... Elöbb utóbb úgyis fájni fog valakinek... Nevezzetek szörnyetegnek vagy akárminek itt tartok és elegem van.....
2011. máj. 16. 02:28
 1/9 anonim ***** válasza:
79%

Nem mindenki találja meg élete párját és nem mindenki él szerelemben. Ez van, tény.

Csak mindenki igyekszik kivétel lenni:)

Amúgy ez a lelkiállapot nagyon jó, mert erre szokták mondani, hogy még 1 nap és betoppan álmaid nője.

Amikor nem számítasz rá... épp ezért nem jön álmaim férfija, mert én még nem adtam fel és számítok rá:)

Foglalkozz kicsit mással, keress új hobbit, sportot, hagyd a sunyiba az ismerkedést egy időre.

2011. máj. 16. 02:31
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

használd már az eszed öreg. mit érsz el azzal h nem kajálsz vagy azzal h infúzióra kötnek? én is depresszós voltam régen viszont lekötöttem magam mindenfélével így nemvolt időm önmagamra. volt egy visszautasításod igen ilyenkor le kell írni a veszteséget és továbblépni.

én próbáltam a nyugtatókat is ,de semmi értelme kiüt azt csak fekszel egész nap. inkább aztmondtam magamnak h ezen egyedül kell túllépnem. nemsegíthet sem gyógyszer sem pedig más véleménye.

szerelemről is írhatnék viszont arról is megvan a saját véleményem viszont nemakarom túl hosszúra mert akk senki sem olvassa el.

21/F

2011. máj. 16. 04:43
 3/9 anonim ***** válasza:
nem mindenkinek jut ki a szerelem ez van...
2011. máj. 16. 07:04
 4/9 anonim ***** válasza:

Igazad van.

De a csajoknak is. Egy ilyen gyenge férfival én sem jönnék össze az ő helyükben, aki így feladja.

2011. máj. 16. 07:26
 5/9 anonim ***** válasza:
igaza van az előttem hozzászólónak. mentálisan is férfinek kell lenned, nem csak papíron.
2011. máj. 16. 07:38
 6/9 anonim ***** válasza:
az én szemszögemből nézve a kérdezőnek szerintem teljesen igaza van. én is hasonló cipőben járok a csak én csaj vagyok. pasi miatt már idegességemben véresreboxoltam a kezem a falon, fullákoltam... de azért reménykedjünk hogy egyszer jobbra fordulnak a dolgok :)
2011. máj. 16. 08:33
 7/9 anonim ***** válasza:

En azt mondom, hogy ideje kicsit ellazulnod! A szavaidbol ugy veszem ki, hogy eleg erosen ra vagy gorcsolve a temara... meg ez az infuzios dolog... nem gondolod, hogy kicsit azert tulreagaltad a szakitast???

Az a nagy budos helyzet, hogy mindenkinel talalhatsz jobb embert! En sem hiszem el magamrol, hogy sirig tarto szerelemmel majd egyszer magamhoz tudok kotni egy lanyt, hiszen eleg annak a lanynak vegigsetalnia az utcan csucsidoben es 100 (sot 1000, vagy 10000) jobbat tud talalni nalam!! Akkor meg minek gorcsolni???? A szerelem ugyis csak a termeszet ocska, atlatszo kis trukkje, hogy szaporodasra birja az embereket!

Legyel laza, kicsit most probald ki, hogy milyen az amikor belerohogsz a vilag kepebe (azert csak modjaval!:D), aztan ki tudja?! Lehet, hogy egyszer csak szerencsed lesz es tenyleg beut az igazi tankonyvi szerelem, amit az amcsi filmekben is lathatsz....:D

2011. máj. 16. 09:50
 8/9 anonim ***** válasza:

Túl vagyok egy váláson, sok próbálkozáson, tele olyan emlékekkel, amiket jobb nem felidézni. Ott tartottam, ahol te. Teljesen fatális véletlen folytán ismertem meg a mostani párom, és első gondolatom is a max. biológiai igényeim kielégítése volt, úgy gondoltam, nem vagyok én már képes érezni semmit, nem hogy erősen.

Most úgy gondolom, soha életemben nem tudtam, mi az a szerelem. A világ megfordult, és néha azon gondolkodom, nem-e vagyok beteg, amiért ennyire boldog lettem.

Tudom, hogy közhely, de így van: az idő sokmindenen segít. Tedd a mindennapokat, lazíts, és soha ne mondd, hogy soha. Majd alakul! Csak hagyd magad!

2011. máj. 16. 10:39
 9/9 anonim válasza:
Ez a szerelem téma nekem is nagyon érdekes. Már nagyon sok ideje gondolkodom azon,hogy valójában mit is jelent a "szerelem". Pontos megfogalmazását nem tudják megmagyarázni. Ez butaság, hogy az ember fél szerelmes lenni, mert fél a fájdalomtol. A fájdalom az élet része.Nem minden csalódást kell negatív élményként megélni. Őszintén szolva nem tudom miféle ember vagyok, de nekem még soha nem volt ilyen problémám kedves kérdező, mint neked. Lehet azért, mert még soha nem voltam szerelmes... Mikor valami nem jött össze egy lánnyal, azt nem ugy éltem meg, hogy nem lessz más és vége a világnak. Most ért véget egy másfél éves kapcsolatom, borzasztóan szerettem a lányt. De az élet nem áll meg. Neki azért nehezebb, mert el akar engem felejteni. Nekem viszont azért könnyebb,mert én őt nem. Csodálatos része volt az életemnek, gyönyörü pillanatokkal és ezeket az emlékeket semmi pénzért nem felejteném el. Szerintem nem kell ennyire rákattanni a szerelem témára. A szerelem nem más, mint hormontúltengés. És senki ne akarja velem elhitetni, hogy létezik örökké tartó szerelem. Úgy is elmulik egy idön belül,mert ha sokáig tartana a hormon kárositaná az ember szervezetét. A szerelem gyönyörü érzés, szebbé teszi az életed, de ne hajszold. Én azt mondom keress egy olyan lányt, akivel ugy tudsz együtt lenni, mint a legjobb barátod. Aztán a szerelem kialakul, aztán el is mulik... De a "LEGJOBB BARÁTOD" ottmarad. És vele fogod igazán jól érezni magad ;) (23F)
2013. aug. 26. 09:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!