Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elég volt. Szerintetek igazam van? (már nem hiszek a szerelemben és a boldogságban)
Nem mindenki találja meg élete párját és nem mindenki él szerelemben. Ez van, tény.
Csak mindenki igyekszik kivétel lenni:)
Amúgy ez a lelkiállapot nagyon jó, mert erre szokták mondani, hogy még 1 nap és betoppan álmaid nője.
Amikor nem számítasz rá... épp ezért nem jön álmaim férfija, mert én még nem adtam fel és számítok rá:)
Foglalkozz kicsit mással, keress új hobbit, sportot, hagyd a sunyiba az ismerkedést egy időre.
használd már az eszed öreg. mit érsz el azzal h nem kajálsz vagy azzal h infúzióra kötnek? én is depresszós voltam régen viszont lekötöttem magam mindenfélével így nemvolt időm önmagamra. volt egy visszautasításod igen ilyenkor le kell írni a veszteséget és továbblépni.
én próbáltam a nyugtatókat is ,de semmi értelme kiüt azt csak fekszel egész nap. inkább aztmondtam magamnak h ezen egyedül kell túllépnem. nemsegíthet sem gyógyszer sem pedig más véleménye.
szerelemről is írhatnék viszont arról is megvan a saját véleményem viszont nemakarom túl hosszúra mert akk senki sem olvassa el.
21/F
Igazad van.
De a csajoknak is. Egy ilyen gyenge férfival én sem jönnék össze az ő helyükben, aki így feladja.
En azt mondom, hogy ideje kicsit ellazulnod! A szavaidbol ugy veszem ki, hogy eleg erosen ra vagy gorcsolve a temara... meg ez az infuzios dolog... nem gondolod, hogy kicsit azert tulreagaltad a szakitast???
Az a nagy budos helyzet, hogy mindenkinel talalhatsz jobb embert! En sem hiszem el magamrol, hogy sirig tarto szerelemmel majd egyszer magamhoz tudok kotni egy lanyt, hiszen eleg annak a lanynak vegigsetalnia az utcan csucsidoben es 100 (sot 1000, vagy 10000) jobbat tud talalni nalam!! Akkor meg minek gorcsolni???? A szerelem ugyis csak a termeszet ocska, atlatszo kis trukkje, hogy szaporodasra birja az embereket!
Legyel laza, kicsit most probald ki, hogy milyen az amikor belerohogsz a vilag kepebe (azert csak modjaval!:D), aztan ki tudja?! Lehet, hogy egyszer csak szerencsed lesz es tenyleg beut az igazi tankonyvi szerelem, amit az amcsi filmekben is lathatsz....:D
Túl vagyok egy váláson, sok próbálkozáson, tele olyan emlékekkel, amiket jobb nem felidézni. Ott tartottam, ahol te. Teljesen fatális véletlen folytán ismertem meg a mostani párom, és első gondolatom is a max. biológiai igényeim kielégítése volt, úgy gondoltam, nem vagyok én már képes érezni semmit, nem hogy erősen.
Most úgy gondolom, soha életemben nem tudtam, mi az a szerelem. A világ megfordult, és néha azon gondolkodom, nem-e vagyok beteg, amiért ennyire boldog lettem.
Tudom, hogy közhely, de így van: az idő sokmindenen segít. Tedd a mindennapokat, lazíts, és soha ne mondd, hogy soha. Majd alakul! Csak hagyd magad!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!