Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek az ellen, hogy ha egy fiúval kezd valami kialakulni, én nem merek hinni a jóban, nem hiszek abban, hogy nekem is alakulhat jól?
Figyelt kérdés
17 éves lány vagyok....... Nem volt még barátom, voltak udvarlók,de semmi komoly,most viszont van egy srác ,akit már most nehezemre esik leìrni,hogy komilyabban érdeklem,mert folyton ketelyeim vannak.... És ezt én magam vettem észre,h mikor lehetnék boldig,akkir csak a negativumokra gondolok...es szinte bevonzom.... Pedig most annyira szeretném ,h ezzel a sràccal összejöjjön a dolog...
Van egy kis storym a megismerkedésünkről...és esetleg,aki szeretne vèleményezni ,az írjon,és leírom ...
2013. dec. 21. 23:11
3/4 anonim válasza:
Nem érdekel a "story", ami nálam magyarként sztori vagy történet.
A lényeg hogy hagyd folyni a dolgokat a maguk medrében és a maguk ütemében.
4/4 A kérdező kommentje:
Kit érdekel,hogy nálad hogy van a story magyarul.
Akik üzenetet írtak,nekik küldöm.
2013. dec. 22. 12:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!