Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Hogyan lehet önbizalmat...

Hogyan lehet önbizalmat szerezni, ha egyszer nagyon szorongós vagyok?

Figyelt kérdés
Képtelen vagyok ismerkedni :(

2013. dec. 27. 21:55
1 2 3 4
 31/34 anonim ***** válasza:
igazad van utolso
2013. dec. 29. 00:38
 32/34 A kérdező kommentje:

természetesen az annak szólt, aki privit írt :)

ok, akkor még maradok a "légüres" térben... nekem pont a kezdőlöketre lenne szükségem :/

onnan menne, tudom, hogy menne, mert minden ment eddig :)

2013. dec. 29. 02:35
 33/34 anonim válasza:
Dehát ebben igazuk van, itt van ötszáz kezdő löket, amiket leírtak. De te mindent visszadobsz. Milyen érdekes,hogy hányszor mondták nekem ezt és mindig annyira idegesített, hogy ne ezt mondjátok, hanem oldjátok meg a problémám vhogy,segítsetek! Most látom csak kivülről milyen idegesítő lehet ez. Tényleg mindent visszadobsz. Fogadj meg néhány dolgot ezek közül, amiket a többiek írtak és ha nem íratnak be a szüleid focira vagy teniszre, akkor 20 évesen saját magad is beiratkozhatsz. Próbáld meg. Akkoris kezdj bele, ha baromi nehezedre esik, sőt talán akkor a leginkább! Hidd el, egyre jobb lesz.
2014. jan. 3. 20:12
 34/34 A kérdező kommentje:
sztem megyek bebaszok
2014. jan. 4. 21:14
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!