Önbizalmat illetve nőkkel való kommunikációt hogyan lehet növelni illetve fejleszteni?
Más próbálta már önmagát fejleszteni vhogy?Mit javasoltok?
24\F
barátnőm még nem volt,és mindig izgulok ha egy lánnyal kell beszélgetnem
Két dologgal. Egyrészt meg Kell tanulnod elhinni, hogy te is ugyanolyan jó vagy mint más. Az önbizalom hiány a saját vélt hiányosságainkból fakdóan keletkezik. én éveken ketesztül mantráztam hogy ugyanolyan jó vagyok mint más, amíg el nem kezdtem elhinni. Ma már nincsen ilyen bajom.
A kommunikációt pedig: kamera(nem telefon) elött állj és olvass fel egy regényből, és ezt a kamerával rögzítsd. Tedd ezt úgy, hogy legalább egy ember még ott van. Egyrészt ez eléggé nehéz egy gátlásos embernek, tehát már ezzel is fejlődsz, másrészt visszanézheted hogy min lehet javítani(testtartás, hangszín, hangerő stb.)
Nem kamuzok, mert komm. tréning keretében is ezt Kell csinálni, és nagyon hatásos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!