Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Hogyan lehet önbizalmat...

Hogyan lehet önbizalmat szerezni, ha egyszer nagyon szorongós vagyok?

Figyelt kérdés
Képtelen vagyok ismerkedni :(

2013. dec. 27. 21:55
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:

Ugyan! Járni jár, csak nem jut. Ahogy faterom mondta régebben. De amúgy nem tudom miért érzed így. Teljesen megértem a problémád, én mégsem éreztem úgy, hogy azért van így mert "nem jár". Ha így lenne, akkor megkeresném azt aki eldönti mi az ami "jár" és mi az ami nem és a saját beleivel folytanám meg, amiért engem megszívat más emberek ezrei pedig beleszületnek a gazdagságba, sikerességbe, holott képtelenek azt értékelni. Nem így van, mindenki a saját sorsának kovácsa.

Segítséget vársz másoktól? Sajnálatos módon saját magadon tudsz csak segíteni. Iránymutatásokat kaphatsz, de nincs 100%-ig biztos eljárás amitől önbizalmat szerezhetnél. Ha lenne alkalmaznám. :)

2013. dec. 28. 12:45
 12/34 A kérdező kommentje:
:(
2013. dec. 28. 13:05
 13/34 anonim ***** válasza:

Én is így vagyok ezzel, nagyon fáj amikor úgy érzem: nekem nem lehet részem abban amiben másoknak igen, pl. barátok, párkapcsolat...

Szintén önbizalommal van probléma nálam is.

2013. dec. 28. 13:17
 14/34 A kérdező kommentje:
szilveszterezni is a családdal fogok, mert elhívatni sem tudom magam sehová :( Pedig kiírtam facéra is már :C
2013. dec. 28. 15:27
 15/34 anonim ***** válasza:
Mennyi idős vagy? Pusztán kíváncsiságból.
2013. dec. 28. 16:51
 16/34 A kérdező kommentje:
20
2013. dec. 28. 17:27
 17/34 anonim ***** válasza:
Mivel foglalatoskodsz? Egyetem/főiskola? Munka? Esetleg egyik sem még? Egyetemen jól lehet szokni a társas helyzeteket. Én is azon vagyok és el kell mondjam fejlődtem is valamennyit. Munkahelyen pedig úgy gondolom pláne munkatársakkal muszáj beszélni valamennyit. :)
2013. dec. 28. 17:58
 18/34 A kérdező kommentje:

Nem, nekem attól csak rosszabb lenne, mert ott csak szoronganék és úgysem tudnám elvégezni a feladatomat.

am voltam egyetemen, messze otthonról, és hát... nagyon nemjó az :(

2013. dec. 28. 18:17
 19/34 anonim ***** válasza:

"nagyon nemjó az"

Erről tudnék én is mesélni, de mégis itt vagyok és nem adom fel mégha gyakran rosszul is esnek dolgok. Mondjuk nekem "helyben" van az egyetem, nem másik városban. Hova jártál?

2013. dec. 28. 18:31
 20/34 A kérdező kommentje:

mondjuk engem a tanulnivaló is teljesen hidegen hagyott.

az mindegy

2013. dec. 28. 18:39
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!