Hogyan lehet önbizalmat szerezni, ha egyszer nagyon szorongós vagyok?
Ugyan! Járni jár, csak nem jut. Ahogy faterom mondta régebben. De amúgy nem tudom miért érzed így. Teljesen megértem a problémád, én mégsem éreztem úgy, hogy azért van így mert "nem jár". Ha így lenne, akkor megkeresném azt aki eldönti mi az ami "jár" és mi az ami nem és a saját beleivel folytanám meg, amiért engem megszívat más emberek ezrei pedig beleszületnek a gazdagságba, sikerességbe, holott képtelenek azt értékelni. Nem így van, mindenki a saját sorsának kovácsa.
Segítséget vársz másoktól? Sajnálatos módon saját magadon tudsz csak segíteni. Iránymutatásokat kaphatsz, de nincs 100%-ig biztos eljárás amitől önbizalmat szerezhetnél. Ha lenne alkalmaznám. :)
Én is így vagyok ezzel, nagyon fáj amikor úgy érzem: nekem nem lehet részem abban amiben másoknak igen, pl. barátok, párkapcsolat...
Szintén önbizalommal van probléma nálam is.
Nem, nekem attól csak rosszabb lenne, mert ott csak szoronganék és úgysem tudnám elvégezni a feladatomat.
am voltam egyetemen, messze otthonról, és hát... nagyon nemjó az :(
"nagyon nemjó az"
Erről tudnék én is mesélni, de mégis itt vagyok és nem adom fel mégha gyakran rosszul is esnek dolgok. Mondjuk nekem "helyben" van az egyetem, nem másik városban. Hova jártál?
mondjuk engem a tanulnivaló is teljesen hidegen hagyott.
az mindegy
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!