Mennyire gyakori, hogy a nő azért nem ismerkedik, mert "most nem kell pasi"?
Mennyire gyakori, hogy a nő azért nem ismerkedik, mert "most nem kell pasi"?
Tehát pl. szakitás után "most nem kell pasi. Most jól elvagyok pasi nélkül. Nem esek hanyatt"
vagy ilyen "most a karrieremre koncentrálok. Most tök jó igy"
tudom, ezek hazugságok, nem kell kioktatni. Én a fenti kettővel találkoztam (két külön nőtől), mind a kettőről kiderült, hogy f.aszság, mert az elsőről úgy kellett 3. ismerősünkből kiszedni, hogy azért találkozott velem, mert azt hitte több lesz (kérdem én, akkor minek erősködött azzal, hogy nem kell most senki??)
A másik meg egy 2. pasi után vágyódik, tehát nem igaz...
csak úgy kérdem, hogy ezek a dolgok mennyire gyakoriak?? Mikor gondolják komolyan és mikor nem a nők? Ha ilyennel találkozok máskor, azért nyomjam a gázt, mert "sárga lámpa", vagy hagyjam?
találkozott a sráccal nem?
plusz a tesztelés valójában egy komoly érdeklődés is.
általában lekoptatás, vagy csak nem akar megbántani az igazsággal h pl: "háát ronda vagy" ...
de van amikor igaz. van h az ember a háta közepére se kívánja h valaki mindig ott csüngjön a nyakán, féltse, kérdezgesse hol volt meg ilyenek. néha jó egyedül...
Nincs olyan csaj/nő akinek nem kell pasi..
higgy nekem..
Még egy leszbikus nő is modell pasikra ujjazza magát otthon ha egyedül van.
Nem arról van szó, hogy nem kell neki pasi, hanem nincs olyan pasi aki elég jó lenne neki
gladiátor itt végig a csaj irányított ő szabta a feltételeket neked,semmi kontrollt nem tudtál tartani,sőt elnézted neki a dolgait,nyugtáztad,ezért persze hogy ez lett a végeredmény.
a diszkóban meg alap,hogy meg fog harcoltatni az elején.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!