Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Mennyire gyakori, hogy a nő...

Mennyire gyakori, hogy a nő azért nem ismerkedik, mert "most nem kell pasi"?

Figyelt kérdés

Mennyire gyakori, hogy a nő azért nem ismerkedik, mert "most nem kell pasi"?

Tehát pl. szakitás után "most nem kell pasi. Most jól elvagyok pasi nélkül. Nem esek hanyatt"

vagy ilyen "most a karrieremre koncentrálok. Most tök jó igy"

tudom, ezek hazugságok, nem kell kioktatni. Én a fenti kettővel találkoztam (két külön nőtől), mind a kettőről kiderült, hogy f.aszság, mert az elsőről úgy kellett 3. ismerősünkből kiszedni, hogy azért találkozott velem, mert azt hitte több lesz (kérdem én, akkor minek erősködött azzal, hogy nem kell most senki??)

A másik meg egy 2. pasi után vágyódik, tehát nem igaz...

csak úgy kérdem, hogy ezek a dolgok mennyire gyakoriak?? Mikor gondolják komolyan és mikor nem a nők? Ha ilyennel találkozok máskor, azért nyomjam a gázt, mert "sárga lámpa", vagy hagyjam?

2013. dec. 26. 20:14
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:

találkozott a sráccal nem?

plusz a tesztelés valójában egy komoly érdeklődés is.

2013. dec. 26. 20:24
 12/23 Missi_Key ***** válasza:

általában lekoptatás, vagy csak nem akar megbántani az igazsággal h pl: "háát ronda vagy" ...

de van amikor igaz. van h az ember a háta közepére se kívánja h valaki mindig ott csüngjön a nyakán, féltse, kérdezgesse hol volt meg ilyenek. néha jó egyedül...

2013. dec. 26. 20:26
 13/23 anonim ***** válasza:
48%

Nincs olyan csaj/nő akinek nem kell pasi..

higgy nekem..

Még egy leszbikus nő is modell pasikra ujjazza magát otthon ha egyedül van.

Nem arról van szó, hogy nem kell neki pasi, hanem nincs olyan pasi aki elég jó lenne neki

2013. dec. 26. 20:31
 14/23 anonim ***** válasza:
Passz, de nekem amikor nem kellett pasi, akkor nem kellett pasi. Nem ismerkedtem, se neten, se élőben, se randi, se semmi. Amikor kellett, akkor meg szereztem.
2013. dec. 26. 21:07
 15/23 Nem mondod :D ***** válasza:
Én vagyok a kivétel ezek szerint, mert nekem most szakítás után tényleg nem kell pasi. Annyira nagyon pofára este, hogy egyszerűen félek bárkivel is kapcsolaton gondolkodni, ha valaki rám ír, felteszem a kérdést magamban, hogy vajon mi lehet a hátsó szándéka...szerintem egy nagy csalódás után, egy ideig sokaknak nem kell pasi...
2013. dec. 26. 22:00
 16/23 anonim ***** válasza:
Én is igyjártam,de én a kiszemelt csajjal egy csomót beszélgettünk facebook-on,és hát mondtam találkozni kéne,azt mondta hogy majd szalagavató után,mondom én is a városban leszek miért ne találkozhatnánk akkor,hát végülis találkoztunk nagy totál (részegen) összemelegedtünk,aztán sokat beszélgettünk meg ilyenek,mondta mennyek táncolni,de mondtam nem megyek nem is tudok,aztán elment nélkülem aztán én kértem italt a pultnál és mire visszanéztem láttam hogy a srác akivel táncolt (nem is ismerte),de kb már majdnem a smacinál voltak amikor rám nézett....Oké...Másnap aztán mikor beszéltünk,mondta hogy milyen szörnyen nézett ki stb,és igy a beszélgetések alkalmával egyszerüen bármilyen találkozást elutasitott,és a végén ezt a dumát nyögte be : "Hát most nincs időm pasizni,az érettségire kell tanulnom,szóval várnod kéne"....Én hülye el is hittem,aztán 2-3héttel későbbre rá valami hülyegyerekkel összejött aki kb 3havonta jár haza németből,és kb 1hétig voltak eggyütt,de vele összejött....Na ilyenkor mivan?!HIHETETLEN!!!!
2013. dec. 27. 01:38
 17/23 anonim ***** válasza:
Ja elfelejtettem odairni hogy a csaj volt totál hullába,és én józan voltam mert kocsival voltam.
2013. dec. 27. 01:39
 18/23 anonim ***** válasza:

gladiátor itt végig a csaj irányított ő szabta a feltételeket neked,semmi kontrollt nem tudtál tartani,sőt elnézted neki a dolgait,nyugtáztad,ezért persze hogy ez lett a végeredmény.

a diszkóban meg alap,hogy meg fog harcoltatni az elején.

2013. dec. 27. 01:55
 19/23 tunderoza válasza:
Igaza van 18-asnak.Nő vagyok,tudom!Nagy volt a kínàlat a diszkòban,te pedig nem mutattàl elèg érdeklődést.A kicsikének rajongás kell!Add meg neki ez mèg nem veszett ügy.A 18 körüli csajok szeretik a komolyabb pasikat,akkk kocsival járnak ès jòzanul!!Ha elhìvod valahovà konkrétan elmenne veled valòszinüleg de elöbb meg kell szervezned egy spontàn talàlkozàst mert szègyenli magàt a discos eset miatt.Te pedig lùzer voltál hagytad hogy lecsapjàk a csajt a kezedről valami hülye dumàval..Bizonyìtsd be hogy jò fej vagy!Hajrà!
2013. dec. 27. 10:20
 20/23 anonim ***** válasza:
Köszi!
2013. dec. 27. 12:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!