Mennyire gyakori, hogy a nő azért nem ismerkedik, mert "most nem kell pasi"?
Mennyire gyakori, hogy a nő azért nem ismerkedik, mert "most nem kell pasi"?
Tehát pl. szakitás után "most nem kell pasi. Most jól elvagyok pasi nélkül. Nem esek hanyatt"
vagy ilyen "most a karrieremre koncentrálok. Most tök jó igy"
tudom, ezek hazugságok, nem kell kioktatni. Én a fenti kettővel találkoztam (két külön nőtől), mind a kettőről kiderült, hogy f.aszság, mert az elsőről úgy kellett 3. ismerősünkből kiszedni, hogy azért találkozott velem, mert azt hitte több lesz (kérdem én, akkor minek erősködött azzal, hogy nem kell most senki??)
A másik meg egy 2. pasi után vágyódik, tehát nem igaz...
csak úgy kérdem, hogy ezek a dolgok mennyire gyakoriak?? Mikor gondolják komolyan és mikor nem a nők? Ha ilyennel találkozok máskor, azért nyomjam a gázt, mert "sárga lámpa", vagy hagyjam?
Szerintem sosem ez az ok, csak a valódi okot nem mondjuk meg egy ismereltennek/bárkinek aki kérdezi....
Ezt az álláspontot mindig kiváltja valami személyes ok.
kitartást is tesztelnek vele.
ha az első ilyen után behúzod füled farkad akkor elbuksz.
kb ezt méri be ezzel a most nem kell pasi dologgal,plusz a kontroll tartó képességedet is teszteli.
vagyis eljátsza hogy ő választ nem te,persze pacskerek esetében tényleg a nő dönt.
Ilyen gondolataim nekem is vannak. Szakítás után nekem kell idő, hogy helyre rázódjak.
És most volt időszakom amikor nem fért bele az életvitelembe egy pasi. Ennek ellenére lett egy most nemrég.
Ilyenkor 2x több kitartás kell egy nőhöz, mert nem vagyok könnyen nyitott a kapcsolatokra. Sokat mérlegelek hogy belemenjek nem menjek, mert amúgy mindkettőnknek rossz lesz egy ideig pl. a mostani páromnak is, mert folyton tanulok, és még távol is élünk egymástól.
Szerintem ilyenkor mond el neki, hogy akarsz tőle valamit és boldog lennél ha igent mondana és ő majd eldönti, hogy bevállalja-e ezt.
jelenleg én tényleg jól elvagyok egyedül.de nyilván meg van az oka, ami az,hogy jól pofára estem legutóbb. így most jobban esik magamra koncentrálni.de ehhez hozzátartozik,hogy most nincs is olyan srác aki igazán érdekelne. ha lenne és megfogna benne valami,akkor benne lennék.
szóval,ha egy nő azt mondja neked, amit fentebb leírtál,akkor inkább az van 99%-ban,hogy te nem vagy az a pasi,aki kell neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!