Miért kezd jobban nyomulni a legtöbb pasi, ha tudja, hogy egy lány korán elvesztette?
#1, erre én is gondoltam, de valahogy nem stimmel.
Mert például, ha a lány korán elvesztette, mert ribi volt, de már nem az és mindent bán, és a pasi ezt mind tudja, akkor mégis miért nyomul jobban?
Sztereótípiák. Nem vagyok annak a pártján, hogy valaki 14 évesen már szexeljen, de simán lehet, hogy az illető megbánta, talán már rögtön azután miután elvesztette, de már nem lehet visszacsinálni. Ráadásul ràakad a 'rïbi' jelző, és könnyen kaphatónak fogják tartani. Az életben sok mindennel van így: egy rossz döntés, és a jövőben már nem kaparod le magadról.
14L
ugyan miért vonzana egy olyan lány aki pl 14 évesen elvezsítette, és azóta folymatosan szexel?!
bocsi, de sokkal inkább akkor egy visszahúzódó, és viszafogott lány érdekel.
#8, a nyomuló pasik is tudják, hogy az illető már nem ribi.
#9, ha heteró pasi/lezbi/ bi lennék, nekem is olyanok jönnének be, akik nem vesztették el korán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!