Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » A magyar lányok többsége (DE...

Kisherceg25 kérdése:

A magyar lányok többsége (DE elsősorban szép csajok) miért utasítják el az átlagos kinézetű, nem gazdag pasikat (ha személyiségre normálisak)? Elsősorban miért a GAZDAG, ÉS JÓKÉPŰ pasik kapnak esélyt? Belső értékek valóban értéktelenek már?

Figyelt kérdés

RENGETEG ROSSZ,SZEMÉLYES TAPASZTALATOM VAN AZ ISMERKEDÉSBEN,25 ÉVES VAGYOK!

Azért gondolom/kérdezem ezeket a dolgokat,mert sztem a nők nagyon felszínesek,hazugok!

Ha elutasít,pl: nem tetszel,van barátom,távol élsz,kor külömbség némely csajnál lehet igaz,ezt gondolja,de nagy többség,kb 90%,fél beismerni valódi okot: hogy felszínes,külső és pénz a belépő hozzá,és csak aztán érdekli személyiség......90% honnét jött,a több száz külömböző korú lánytól,akiket probáltam megismserni,de! biztos véletlen egybeesés a sok negatív élmény!

2013. dec. 26. 15:39
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
52%
mert ez a TERMÉSZET rendje, a ronda, a tehetségtelen, a szegény kihullik, nem nemzhet utódot, ez így helyes, én is egy ilyen ... vagyok úgyhogy tudom miről beszélsz, szar de túl kell élni.
2014. jan. 11. 23:27
 22/24 anonim válasza:
100%
mert te is csak egy felszínes kis p-ö-c-s vagy neked is csak a külső számít ha egy ronda csaj odamenne hozzád elküldenéd őt a p-i-c-s-á-b-a. meg aztán neked személyiséged is nulla, arra PONT nem buknának. és attól még hogy valaki gazdag és jóképű LEHETNEK BELSŐ ÉRTÉKEI b-a-z-d-m-e-g!
2014. jan. 11. 23:39
 23/24 anonim ***** válasza:
Aktuális még a kérdés?
2014. ápr. 27. 13:24
 24/24 anonim ***** válasza:
Én ugyan jóképű vagyok de gazdag (még) nem. De így is bejövök a csajoknak. Nem ezzel függ össze a dolog. A legtöbb férfinek egyszerűen nincs töke.
2015. márc. 12. 10:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!