Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Lanyok ti bele zeretnetek egy...

Lanyok ti bele zeretnetek egy atlagos jokepu pasiba csak a tudasa veget? IQ148

Figyelt kérdés
2013. dec. 25. 08:41
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:

Nem. :)

Az egész jelenséget együtteset kell szeretni. Nem csak az eszét vagy a szeme színét. :)

2013. dec. 25. 08:45
 2/20 anonim ***** válasza:

Az IQ semmit sem jelent, az még nem.tudás, attól még lehetsz egy életre, párkapcsolatra alkalmatlan egyén.

Nekem 147, évente van tesztek garmadája, pszicho szűrès, mégsem ettől leszek férfi.

30/F

2013. dec. 25. 08:47
 3/20 anonim ***** válasza:
100%
Mi köze van a tudásnak az IQ szinthez?
2013. dec. 25. 08:48
 4/20 anonim ***** válasza:
Vagy diszlexiás vagy, vagy kora reggel részeg, vagy talán előnyösebb lenne nem az eszeddel csajozni, ha egyszer nincs. Utóbbira tippelek, a megfogalmazás, a kérdés típusa teljes összhangban áll a helyesírásoddal. Nyomás matyizni, és boldog karácsonyt! :)
2013. dec. 25. 08:56
 5/20 A kérdező kommentje:
jo a meglatasod Aszperger szindromas vagyok
2013. dec. 25. 08:59
 6/20 anonim ***** válasza:

Ha valami, akkor az érzelmek, a viselkedés, a kinézet és sok más is, de az hogy valaki tudjon fejben gyököt számítani vagy tudja az afrikai országokat, az semmi...

Annyi számít ezen a téren hogy tudjanak beszélgetni, és az egyik ne nézze le a másikat.

Egyébként az intelligencia nem mérhető, mert a nagy száraz tudású is lehet bunkó, ami ellenszenvessé teszi.

2013. dec. 25. 09:00
 7/20 anonim ***** válasza:
a 148 az kiemelkedően sok. ezzel az értékkel a lakosság 99% ánál elviekben okosabb vagy, gratulálok!
2013. dec. 25. 09:23
 8/20 A kérdező kommentje:
az 99% en ezt levinnem 89-90%ra
2013. dec. 25. 09:58
 9/20 anonim válasza:

Ennyi információ alapján valóban nem lehet választ adni.

Az tény, hogy nálam alapvető, hogy az illető legyen intelligensebb mint én, vagy sokkal nagyobb tapasztalattal és ismeretanyaggal rendelkezzen, hogy fel tudjak nézni rá. (Emiatt is csúsztam már bele egy idősebbel való kapcsolatba.)

De ahhoz, hogy én beleszeressek valakibe, viszonylag hosszú ismeretség szükséges, melynek során fontos, hogy megkedveljem az illetőt a viselkedése miatt is.

Szerintem egyáltalán nem volt szerencsés leírni, hogy Asperger-szindrómás vagy, mert aki legalább egy kicsit is érdeklődő, az használta a keresőt, és ha csak a mezei Wikipediát vesszük alapul, hát az Interakció résznél nem éppen a boldog párkapcsolat alapjait leíró dolgokat olvashatunk. Oké, hogy fontos az őszinteség, de nem biztos, hogy ezzel kell kezdeni az ismerkedést. :)

Összefoglalva a válasz, hogy csak a tudás miatt nem szeretnék bele senkibe. Vélhetően.

De ki tudja megmondani előre, hogy kibe szeret bele? Az olyan kiszámíthatatlan.

(És a végére egy kis nyelvtannáci kitekintés: a végett - helyesen így írva - azt jelenti, valamilyen célból. Ide miatt kell, vagyis, hogy abból az okból. Máskülönben a kérdés azt jelenti, hogy valaki azért szeret beléd, hogy megkaparinthassa a tudásodat. Óvakodj az agyelszívóktól! :D :D :D)

2013. dec. 25. 10:09
 10/20 anonim ***** válasza:

Azt észre vetted hogy a vezető emberek iq szintje nem magas? Nekik az eq a magas, a helyzetkezelés.

Az iq önmagában semnit sem ér.

2013. dec. 25. 10:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!